خانه » جدیدترین » پایان فرصت طلایی

پایان فرصت طلایی

سه شنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۹   شماره ۱۳۱۹

جلسه تعیین تکلیف پیمانکار بیمارستان ولیعصر (عج) اراک برگزار شد

پایان فرصت طلایی

رییس کل دادگستری استان مرکزی: اگر از فردا ظرف یک هفته تا ۱۰ روز آینده تحرک کافی در پروژه ایجاد نشود و پیمانکار حضور پیدا نکند برخورد قضایی
در نظر گرفته خواهد شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک: در حالی که باید روزانه ۴۰۰ نفر در این پروژه مشغول به کار می بودند در خرداد ۹۹ نیروی انسانی پروژه حدود ۱۴۲ نفر و
در مرداد ماه امسال ۱۳۲ نفر بوده که بر خلاف تعهد پیمانکار است

اتمام پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) به عنوان مهمترین پروژه درمانی استان در ماه های اخیر به مهمترین دغدغه مسئولان استان مرکزی تبدیل شده است. کوتاهی پیمانکار این پروژه صدای رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک، نمایندگان این شهر و استاندرا را در آورد تا جایی که سرانجام دستگاه قضا ورود کرد و با دادن اخطار به پیمانکار اعلام کرد که هرچه سریعتر تکلیف پروژه را مشخص کند. به تازگی هم جلسه ای جهت تعیین تکلیف پروژه بیمارستان ولی عصر برگزار شده است. حجت‌الاسلام سید عبدالمهدی موسوی در جلسه تعیین تکلیف پیمانکار بیمارستان ولیعصر (عج)، با اشاره به اینکه انتظار طولانی در استان مرکزی در خصوص بهره برداری از بیمارستان ولیعصر(عج) وجود دارد، گفت: این پروژه در یک رکود و برزخ قرار داشت تا اینکه در اردیبهشت ماه به همت نماینده ولی فقیه در استان و سایر مسئولین با حیات مجدد و تنفس مصنوعی مجدد فعال شد.
وی فرصت دو ماهه از اردیبهشت امسال به پیمانکار را فرصت طلایی نامید و عنوان کرد: از تعهد دوماهه پیمانکار عبور کرده‌ایم و متاسفانه در بحث نقدینگی، نیروی انسانی و مصالح مشکلاتی وجود دارد و پیشرفت مورد انتظار انجام نشده که نگرانی عمده در این رابطه داریم.
وی تاکید کرد: این موارد ناشی از چند عامل است که در درجه اول موضوع عدم حضور پیمانکار اهمیت دارد و می بایست خود پیمانکار با حضور در اراک پروژه را هدایت می‌کرد.
رییس کل دادگستری استان مرکزی اظهار کرد: در این رابطه خسارت زیادی وارد شده است، به همین منظور تحت نظارت دادستان باید گروه نظارت متشکل از کارشناسان تشکیل شود و در همه زمینه‌ها بررسی انجام شود، همچنین باید وجوه بیت‌المال بر اساس هزینه مورد بررسی قرار بگیرد و تعهدات پیمانکار از اردیبهشت امسال نیز ارزیابی شود.
موسوی بیان کرد: گذشت زمان و فوت وقت ضررهای زیادی به این پروژه وارد کرده و باید مشخص شود چه عواملی باعث شده و خسارت تاخیر در اقدام و عدم اقدام هم نیز باید بررسی شود.
وی خطاب به تهرانی پیمانکار پروژه نیز گفت: می‌گویید من می‌روم در صورتی که این راحت‌ترین کار است، اما امروز ماندن پیمانکار تحمیل است و چگونه ماندنش اینکه شخصیت کاری خود را چطور نشان دهد بستگی به انتخاب خود پیمانکار دارد.
رییس کل دادگستری تاکید کرد: زمانی که کارگر با عدم حضور کارفرما مواجه می‌شود در انجام کار تعلل می‌کند، با هفته‌ای یک بار حضور نمی‌توان پروژه ملی را پیش برد، گروه کارشناسی باید نحوه مدیریت و حضور خود پیمانکار را نیز بررسی و ضرورت را مشخص کند.
وی اخطار داد: از فردا ظرف یک هفته تا ۱۰ روز آینده اگر تحرک کافی در پروژه ایجاد نشود و پیمانکار حضور پیدا نکند تصمیم دوم یعنی برخورد قضایی در نظر گرفته خواهد شد.
موسوی عنوان کرد: با ۲۰ کارگر نمی‌توان پروژه ملی را پیش برد و تعداد کارگران باید در حد متعادل باشد و تخصیص نیرو صورت بگیرد و دادستان باید این موضوع را در گروه تشکیل شده بررسی و نظارت کند.
وی خاطر نشان کرد: تاسیسات برق، ابنیه و تمام این موارد نمی‌توان گفت جز تعهدات ما نبوده زمانی که پیمانکار پروژه را پذیرفته باید اقدام کند. رییس دادگستری استان مرکزی اظهار کرد: حقوق و مزایای معوقه پیمانکار نیز باید پرداخت شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز با بیان اینکه روز گذشته ۳۷ میلیارد دیگر به پروژه بیمارستان ولیعصر(عج) اراک تخصیص یافت، گفت: بر اساس اعلام نظر شرکت مشاور پیمانکار پروژه نتوانسته به تعهدات خود عمل کند.
محمد جمالیان با اشاره به فرصتی که در اردیبهشت ماه به پیمانکار داده شد، گفت: طبق بررسی شرکت گروه چهار بر اساس برنامه زمان بندی شده باید در این دو ماه ۱۱.۸۲ درصد پیشرفت حاصل می‌شد که طبق بررسی شرکت مشاور تنها ۲.۸۵ درصد پیشرفت داشته است.
وی ادامه داد: بر اساس گزارش شرکت مشاور ۶۶.۳ درصد در پایان دی ماه ۹۸ پیشرفت کار بوده که در تاریخ ۲۵ مرداد ۹۹ پیشرفت کار ۶۹.۴۷ بوده است.
جمالیان عنوان کرد: نیروی انسانی که باید در پروژه شرکت می‌کرد می‌بایست روزانه ۴۰۰ نفر در نظر گرفته می‌شد اما در خرداد ۹۹ نیروی انسانی پروژه حدود ۱۴۲ نفر و در مرداد ماه امسال ۱۳۲ نفر بوده است که بر این اساس زمان بندی و نیروی انسانی طبق تعهد نبوده است.
وی تاکید کرد: بر اساس نظر شرکت مشاور کمبود نقدینگی، مصالح و عدم حمایت موثر شرکت پیمانکار عامل اصلی عقب ماندن پروژه بوده است.
وی با اشاره به اینکه روز گذشته دولت ۳۷ میلیارد تومان به این پروژه تخصیص داده است، یادآور شد: عدم پیشرفت پروژه باعث می‌شود در سطح ملی بودجه‌های که قصد تخصیص دارند انجام نشود و از این ظرفیت بهره مند نشویم.
دادستان اراک نیز تاکید کرد: باید بررسی کارشناسی در خصوص پروژه بیمارستان ولیعصر(عج) اراک انجام شود و به نظر من اینجا دست‌هایی در کار است که اگر رو شود فاجعه به بار می‌آید.
عباس قاسمی در جلسه تعیین تکلیف پیمانکار پروژه بیمارستان ولیعصر(عج) اراک با بیان اینکه این پروژه یک پروژه مرده است، گفت: تاسیسات برقی این پروژه کمتر از ۱۰ درصد انجام شده است، هر متر مربع ساخت این پروژه باید دو میلیون تومان باشد در صورتی که حدود پنج میلیون تومان بوده است.
وی ادامه داد: پرداخت پول پیش از موعد تخلف آشکار بوده است و دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در این خصوص مرتکب تقصیر شده است و فقدان نظارت کافی از طرف دانشگاه و سایر نهادهای مرتبط و بودار بودن موضوع باتوجه به اینکه شرکت توانایی کافی برای انجام را داشته است یا خیر، خود در ابهام قرار دارد.
دادستان اراک افزود: تمامی مسئولین و نهادهای مرتبط دولتی و غیر دولتی باید در قبال پول بیت المال پاسخگو باشند. وی ادامه داد: خط قرمز من قضیه بیت المال است و باید این پروژه تعیین تکلیف شود، اگر این کار درست انجام نشود از مهرماه برنامه تعقیب را پیگیری می‌کنیم.
دادستان اراک تاکید کرد: باید کمیته فنی تشکیل شود و به صورت هفتگی پیشرفت پروژه مشخص و به صورت شفاف اعلام شود.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: بخش فنی و تخصصی پروژه زیر سوال است و باید در خصوص لیست ۳۰۰ نفره کارگران توسط پیمانکار و آنچه در واقع وجود داشت شفاف سازی شود.
سردار کریمی تاکید کرد: بررسی‌های ما نشـــان می داد که باید خیلی سریع‌تر از زمان حاضر این پروژه تعیین تکلیف و قرارداد با پیمانکار فسخ می‌شد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme
Designed & Developed by: Sepanta Group Team.