پله آخر

چهارشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۲ شماره ۱۸۰۰

گزارش وقایع استان از نشست شورای فنی استان با موضوع وضعیت ساختمان جدید بیمارستان ولیعصر (عج) اراک

فاطمه چاپاری: اجرای طرح توسعه بیمارستان ولیعصر اراک از سال ۱۳۸۴ و طی مصوبه هیأت دولت به دلیل قدمت بالای بیمارستان و حجم مراجعات کلید خورد و تصمیم بر این شد که این بیمارستان در ۱۳ طبقه با ۳۲۰ تخت ساخته شود، اما از همان ابتدا مشکلات بسیاری در مسیر ساخت این بیمارستان پدید آمد و امروز که نزدیک به ۱۸ سال از این مصوبه می‌گذرد همچنان روی افتتاح و بهره‌برداری به خود ندیده است. در طرح توسعه این پروژه که یکی از مهمترین مطالبات مردم استان در حوزه بهداشت و درمان به شمار می رود، تاکنون ۱۰ هزار میلیارد ریال هزینه شده و تا پایان طرح چهار هزار میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل آن نیاز است. به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی پیشرفت این پروژه به ۹۸ درصد رسیده است. با این وجود هنوز هم چالش های این پروژه چندین و چند ساله باقی است و مانع از تکمیل آن شده است.
در شورای فنی استان که به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی در روز سه شنبه یکم اسفند برگزار شد، مقرر گردید شورای نظارتی در قالب تیمی در ظرف مدت یک هفته با حضور نماینده‌ای از وزارت بهداشت تشکیل شود و گزارشی از چالش های مطرح شده در جلسه تهیه کند.
علی اکبر اسدی دراینباره گفت: با توجه به این که قرارداد پیمانکار تمام شده، اولین خیر تهیه گزارش این خواهد بود که خواهیم دید پیشنهاد کارگروه کارشناسی برای تعیین تکلیف پروژه چیست؟ هر روشی را که تیم کارشناسی پیشنهاد کند اجرایی خواهد شد.
وی ادامه داد: قصور مشاور هم اگر بوده باید بررسی شود و گزارش آن آورده شود تا چهارشنبه هفته بعد که باز هم جلسه شورای فنی برگزار می شود این موارد پیگیری خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی افزود: کل استان آمادگی جمع کردن پروژه را دارد و همه استان در اختیار دانشگاه علوم پزشکی است برای اجرای این پروژه تا کار را جمع کنیم اما مهم این است که تصمیم درست بگیریم و اگر قرار شد پیمانکار برود خودمان پیمانکار می آوریم تا سفر دور دوم رئیس جمهور که اوایل سال آینده اتفاق می افتد، پروژه به بهره برداری برسد.
اسدی بیان کرد: به طور کلی هدف این است که هر چه سریع تر بیمارستان تکمیل شده و به بهره برداری برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیز گفت: طرح توسعه بیمارستان ۵۲۰ تختخوابی ولیعصر(ع) اراک با پیمانکار فعلی به سرانجام نمی‌رسد. پیمانکار اعلام کرده بود که بخش اورژانس را در دهه مبارک فجر امسال و تمام طرح را ۳۰ بهمن تحویل می‌دهد اما این اتفاق رخ نداد. علیرضا امانی بیان کرد: رسماً اعلام می‌کنم از این جلسه به بعد هیچ پیمانکاری مسئولیتی در پروژه بیمارستان ولیعصر(عج) ندارد و باید از همه ابزارهای قانونی برای گرفتن حق مردم اراک کمک گرفته شود. وی ادامه داد: پروژه‌ای که قرار بود با یک‌هزار میلیارد ریال به اتمام رسد به ۱۰ هزار میلیارد ریال رسیده و با این روال دانشگاه علوم پزشکی و در نهایت استان دچار چالش می‌شود. پیمانکار اعلام کرده بود که ۲۷ بهمن‌ماه امسال نواقص پروژه رفع و تکمیل شود اما به نظر می‌رسد این طرح تا سال آینده هم به نتیجه نرسد. ۷۰ تا ۸۰ کارگر در این طرح مشغول به کار هستند و پیمانکار در یک ماه اخیر بیش از ۲۵ نامه به دانشگاه علوم پزشکی ارسال کرده تا در مراجع قضایی با مشکل مواجه نشود. وزارت بهداشت دیگر یک خط قرارداد با پیمانکار فعلی منعقد نمی‌کند، قرارداد پیمانکار تمام شده و حضور آن در کارگاه ممکن است مشکل ساز باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد: بنده تقریبا از شهریور سال گذشته تمام توانم را گذاشتم برای این پروژه، گفتند کارفرما کارش پول درست کردن است ما از سال گذشته ۵۰۰ میلیارد برای پروژه تهیه کرده ایم.اصلا صلاح نیست پیمانکار پروژه را ادامه دهد اگر قرار باشد پیمانکار برود تا زمانی که من هستم اجازه نمی دهم یک ریال از جیب مردم بیرون برود. تمام مواردی که از قراردادش خارج شده برگردانده خواهد شد تا درسی شود که مردم هیچ استانی را این طوری بازی ندهند.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان مرکزی نیز در این نشست گفت: این اداره کل آمادگی دارد تا همه طرح‌های خود را تعطیل و تمام ظرفیت تیم فنی را پای کار بیمارستان ولیعصر(عج) اراک بیاورد. جواد لنجابی افزود: ظرفیت فنی استان مرکزی بالا است و می‌توان از ظرفیت افراد بومی استان برای تکمیل این طرح درمانی استفاده کرد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme
Designed & Developed by: Sepanta Group Team.