خانه » پیشنهاد سردبیر » تا آخر ایستاده ام

تا آخر ایستاده ام

شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۹  شماره ۱۳۰۷

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی در یک نشست خبری از طرح پیاده راه سازی در اراک، گرانی مسکن، طرح‌ های عمرانی و تفریحی در دره گردو اراک و پروژه انتقال آب سد کمال صالح گفت

تا آخر ایستاده ام

نشست خبری معاون عمرانی استاندار مرکزی با اصحاب رسانه برگزار شد. نشستی پرحاشیه که به محلی برای دفاع مهدی زندیه وکیلی از خود در برابر بی اخلاقی ها و تخریب های برخی نشریات استان نیز تبدیل شد. مهدی زندیه وکیلی پیشتر گفته بود که در مقابل تخریب ها خواهد ایستاد و در راه خدمت به مردم هیچ تهدید و تخریبی وی را از ادامه این مسیر منصرف نخواهد کرد.
معاون عمرانی استاندار در این نشست درباره طرح پرحاشیه پیاده راه سازی در اراک گفت: در این خصوص سیاستی از سوی وزارت کشور اعلام شده که سلامت و حمل و نقل عمومی و بازآفرینی شهری را مورد توجه قرار داده است و ما نیز با ایجاد پیاده راه در شهرهای استان موافق هستیم. ساوه به عنوان نخستین شهر به این حوزه ورود کرد و عملکرد نسبتا موفقی نیز داشت. پیاده راه سازی اراک در شورای ترافیک استان مطرح و با کلیات آن موافقت شد ولی به سبب عجله مجموعه شهرداری، این کار در اراک از خیابان حصار شروع شد اما این منطقه جزو اولویت ها نبود و مردم نیز مخالف بودند و پروژه موفق نشد.
زندیه وکیلی افزود: سپس این اقدام در بخشی از خیابان محسنی، امیرکبیر و بخشی از مرکز شهر در کمیته فنی موافقت کسب کرد، اما در کمیته اصلی هنوز مطرح و بررسی نشده و طرح پیاده راه اراک تهیه نشده است. می‌طلبد که در این خصوص مطالعه درست انجام شود چراکه اجرای پیاده راه سازی بدون مطالعه اساسی اهداف پیاده راه را محقق نمی‌کند.
وی اظهار کرد: این معاونت با ایجاد پیاده راه در مرکز شهر اراک موافق است ولی اینکه کدام خیابان و کجا این پیاده راه اجرا شود، بحث دارد، شهرداری اراک در بحث پیاده راه خودسر عمل کرد و تایید شورای ترافیک استان را دریافت نکرده است. شورای ترافیک استان با پیاده راه شدن خیابان امیرکبیر موافق است ولی شهرداری اراک تا کنون به این شورا اطلاع نداده که قرار است خیابان شهربانی تبدیل به ایستگاه تاکسی شود.
زندیه وکیلی ادامه داد: مطالعه پیاده راه اراک بر مبانی علمی و صحیح صورت نگرفته است و اینکه گفته می شود برای مطالعه آن از مشاوره فردی صاحب نظر در خارج از کشور استفاده شده اطلاع ندارم، اگر فردی را برای مشاوره و کار مطالعاتی این طرح در نظر گرفته اند باید از فردی استفاده کنند که صلاحیت لازم را داشته و از سازمان ترافیکی کشور مجوز گرفته شده باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی در خصوص طرح ۵۵ متری قدیمی بیان کرد: هنوز هم اعتقاد بنده بر این است که این طرح نیاز شهر بود اما به دلیل اینکه شهرداری وقت نتوانست آن را اجرا کند حق لغو مشروط بر اجرای گزینه های جایگزین به ساکنین داده شد.
وی در خصوص گرانی مسکن در استان بویژه اراک با بیان اینکه حوزه مسکن متولی خاصی ندارد و قیمت گذاری بر مبنای عرضه و تقاضا است، گفت: بخشی از گرانی مسکن تابع اقتصاد است، با افزایش قیمت دلار و سکه قیمت مسکن و زمین به عنوان کالای عمومی افزایش پیدا می کند. وقتی اقتصاد تورمی است ناخواسته گرانی به مسکن نیز می‌رسد و در مجموع، این گرانی تابع گرانی در کشور است.
زندیه وکیلی در ادامه با اشاره به تخریب کردن چهره وی توسط برخی نشریات استانی گفت: یک نشریه استانی ۱۰ سال است از بنده تیتر منفی می زند، هر موقع مشاهده کردید از بنده تیتر مثبت کار کرد بدانید دیگر آن زندوکیلی سالم و سلامت که برای همشهریانش دلسوز است، نیست، نباید به برخی رسانه های بی هویت در استان بها داد. هیچ ناهماهنگی بین این معاونت و شورای شهر اراک وجود ندارد و این معاونت تابع رای اکثریت است ولی عده ای از اعضا در شورا به عنوان اقلیت هستند و اصرار دارند که به نظرات شان عمل شود به عنوان مثال در طرح خیابان ۵۵ متری همه اعضای شورا مخالف اجرای این طرح بودند ولی یک عضو از شورا به همراه شهردار چون در جایی مصاحبه کرده بودند اجرای پروژه برای شهر اراک لازم و ضروری است اصرار بر انجام این پروژه دارند، این اعضای اقلیت حداقل به شورا و احترام به تصمیم جمعی باور داشته باشند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی همچنین گفت: در طول دولت فعلی، سه برابر مجموع سال‌های گذشته طرح‌های اقتصادی و عمرانی در روستاهای استان صورت گرفته که یکی از این طرح ها انجام جمع آوری ۷۵ درصد پسماند روستاهای استان به صورت مکانیزه بوده است، همچنین ۱۲۹ طرح اشتغال روستایی با تخصیص تسهیلات بیش از ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در دولت یازدهم و دوازدهم از سوی معاونت عمرانی انجام شده که این طرح‌ها، بیش از یک‌هزار و ۳۷۰ فرصت شغلی در روستاهای استان ایجاد کرد.
وی، در خصوص طرح‌های عمرانی و تفریحی در دره گردو اراک گفت: ۴۸ هکتار از مجموع هزار هکتار دره گردو، موقوفه حبیب خان است که هیچ طرحی در این اراضی موقوفه تدوین نشده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی در خصوص شهرک خودرو اراک نیز افزود: شهرداری اراک موظف است با تشکیل کمیسیون ماده ۲۰ و برقراری ارتباط سازنده با کسبه مرتبط، زمینه لازم جهت رونق در این مکان تجاری را فراهم کند.
وی افزود: سال گذشته اعتبار چشمگیری از محل ارزش افزوده به شهرداری‌های استان بویژه شهرداری اراک واریز شد که با این وجود شهرداری اراک باید نسبت به تملک پلاک‌هایی که در مسیر طرح‌های عمرانی هستند، اقدام کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: شهرداری اراک تقاطع غیر همسطح را در نقاط مختلف شهر ایجاد کرده اما پلاک‌های مسیر این تقاطع‌ها را تملک نکرده که علاوه بر خطر ترافیکی، سیما و منظر شهری را هم نامطلوب کرده که اصلاح این مهم باید جزو برنامه‌های اصلی شهرداری قرار گیرد.
زندیه وکیلی همچنین درباره پروژه انتقال آب سد کمال صالح گفت: با اجرای رینگ شمالی خط انتقال آب سد کمال صالح، بیش از ۸۰ درصد شهر اراک به خط انتقال آب سد کمال صالح متصل شده و این در حالی است که تا سال گذشته ۵۰ درصد از شهر اراک به خط انتقال آب سد کمال صالح متصل بود و امیدواریم ۲۰ درصد باقی مانده نیز تا یک سال و نیم آینده انجام شود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme
Designed & Developed by: Sepanta Group Team.