خانه » اخبار » یاران دولت

یاران دولت

یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۷   شماره ۱۰۵۸

یاران دولت

آغاز به کار دومین دوره مجمع مشورتی توسعه استان مرکزی

عباس لعل بار

دومین دوره مجمع مشورتی توسعه استان و اجلاس فصلی مجامع مشورتی توسعه استان های کشور با حضور مشاور رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، استاندار مرکزی، رییس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، مشاور استاندار و رییس مجمع مشورتی توسعه استان، استانداران ادواری کشور و نمایندگان ادوار در مجلس شورای اسلامی در شهر مهاجران آغاز بکار کرد.
حجت الاسلام حجت اله هاشمی رییس مجمع مشورتی توسعه استان مرکزی در آیین افتتاح دور دوم این مجمع با بیان اینکه نیروهای فعال و پرتلاش استانی ترکیب این مجمع را تشکیل می دهند، گفت: مدیریت در نظام اسلامی مبتنی بر شور و مشورت است و این امر باید در تمامی مسائل مد نظر قرار گیرد و آن را محدود به مسائل خاص نکرد.
وی با اشاره به اینکه نیروهای جوان و فعال، از ظرفیت های مهم استان مرکزی به شمار می روند، افزود: امروزه همراهی و همدلی برای غلبه بر مشکلات بسیار مهم است و باید دولتمردان را در جهت غلبه بر جنگ های اقتصادی یاری کرد. وحدت ما می‌تواند بهترین نوع مبارزه برای به زانو در آوردن استکبار جهانی باشد .
هاشمی با تاکید بر اینکه این مجمع یک نهاد کاملا مردمی، رسمی، قانونی و غیر سیاسی است، اضافه کرد: این مجمع صرفا در جهت توسعه کشور گام بر می دارد و امیدوارم تمامی کسانی که به عنوان نیروهای پر اثر در استان شناخته می شوند، در این زمینه همکاری های لازم را با ما داشته باشند.
وی با بیان اینکه با تعامل سازنده می توان اهداف دولت را محقق کرد و مشکلات جامعه را کاهش داد، گفت: امیدواریم با تاثیر گذاری این نشست ها در ایجاد همدلی و همبستگی در نیروهای استانی، بتوان توسعه استان را روز به روز افزایش داد.

 


استاندار مرکزی نیز در این مراسم گفت: هیچ گونه گرایش حزبی و گروهی در مجمع مشورتی این استان وجود ندارد و در این مجمع طیف وسیعی از نیروهای کارآمد و زبده احزاب مختلف اصلاح طلب، اعتدال گرا و اصول گرای پایبند به سیاست های دولت حضور دارند.
سید علی آقا زاده افزود: مجمع مشورتی توسعه استان مرکزی بدون هیچ چشم داشتی در مسیر بالندگی استان حرکت می کند و اینکه این مجمع یک تشکل سیاسی است اشتباه محض است.
وی اظهار داشت: برخی افراد در خصوص شورای مشورتی توسعه استان مرکزی دچار سو ءتفاهم شده اند در صورتی که آنچه از مجمع مشورتی کشور به استان ها به خصوص استان مرکزی تراوش می کند سیاست های کاربردی برای اصلاح و بهبود شرایط است و هیچ نگاه سیاسی در این بخش وجود ندارد.
استاندار مرکزی ادامه داد: مجمع مشورتی استان مرکزی وظیفه دارد نقطه نظرات نخبگان تمامی گروه های سیاسی را دریافت کرده و در راستای بالندگی استان بکار ببندد.
آقازاده افزود: بی شک همانطور که در تمامی دولت های گذشته مشکلات و ضعف هایی وجود داشته در دولت تدبیر و امید هم بروز کرده که باید با بهره گیری از ظرفیت مجمع مشورتی توسعه استان ها، ضعف ها را به حداقل رساند.
وی گفت: بخش عمده ای از چالش های مسایل اجرایی را می توان با مشورت و همفکری حل کرد که مدیران دستگاه های اجرایی باید به این مهم توجه ویژه داشته باشند.
استاندار مرکزی افزود: مشورت یک اصل مهم در تصمیم گیری های کلان است و بهره گیری از مشاوره های کارآمد مجمع مشورتی توسعه این استان باید سرلوحه امور تمامی مدیران دستگاه های اجرایی قرار گیرد.
آقازاده تاکید کرد: اقتصاد بالنده و تامین معیشت آحاد جامعه پیش نیاز فعالیت های سیاسی و اجتماعی است بنابراین تمام ظرفیت های استان در شرایط کنونی باید در راستای توسعه اقتصادی بکار گرفته شود.
رییس مجمع نمایندگان استان مرکزی نیز در این نشست گفت: دستاورد بلوغ ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی باید پرهیز از اشتباهات گذشته باشد.
سیدمهدی مقدسی افزود: با گذشت بیش از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچنان قانون هایی وضع می شود‌ که گاه نه تنها مشکلی را حل نمی کند بلکه بر مشکلات کشور اضافه می کند.
وی ادامه داد: به جای اینکه طرح ها و لوایح از دانشگاه ها و اتاق های فکر به مجلس تقدیم شود از سوی یک یا برخی نمایندگان مطرح می شود که پس از تصویب حتی یکسال هم کارآمدی ندارد.
وی تاکید کرد: اگر قرار است مجلس جایگاه خود را حفظ کند باید از اندیشه های پاک بهره گیری کند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، بر اصلاح ساختار دولت تاکید کرد و گفت: باید از حرکت های پوپولیستی پرهیز و دولت را به معنای واقعی کوچک کرد.
مقدسی بیان کرد: مسئولانی که از کنوانسیون دفاع کردند نباید خائن قلمداد شوند چرا که باید منطقی و عقلانی پاسخگوی مشکلات مردم بود.
وی بیان کرد: باید شرایط را به گونه ای فراهم کرد که بودجه ریزی کشور اصلاح شود و با پیروی از دستورات رهبر معظم انقلاب در مسیر انقلابی گام برداشت تا اشتباهات گذشته تکرار نشود .
رییس مجمع نمایندگان استان مرکزی اضافه کرد: تنها کسانی که پرچم آمریکا را در مجلس به آتش کشیدند دلسوز نظام نیستند، ما هم با عقل و منطق و پشتیبانی از مقام ولایت و آرمان های نظام دلسوز نظام هستیم.
مقدسی خاطر نشان کرد: همه در کشتی نظام نشسته اند و باید با وحدت، انسجام و استفاده از ظرفیت ها در مسیر توسعه کشور گام برداشت.
عبدالغفار شجاع رییس مجمع مشورتی توسعه استان های کشور نیز در آیین افتتاحیه دومین مجمع مشورتی توسعه استان مرکزی گفت: در طول عمر انقلاب اسلامی با وجود تمامی سختی ها، بسیاری از مشکلات کشور بر طرف شده اند و تک تک مردم ایران در رشد نظام و انقلاب اسلامی سهیم هستند .
شجاع با بیان اینکه در حال حاضر ۶۲۳ نماینده ادوار مختلف در پشت این مجمع مشورتی حضور دارند، گفت: تمامی این افراد کسانی هستند که می توانند تصمیمات استانی و کشوری بگیرند و وظیفه همگی ماست تا به تمام کسانی که دولت های مختلف زحمت می کشند کمک کنیم . وی با اشاره به اینکه در هر مقطعی که نظام به کمک مردم نیاز داشته است، مردم در صحنه حاضر شده اند، افزود: مردم از زمان انقلاب و در زمان جنگ تحمیلی و تا هم اکنون سختی های زیادی را متحمل شده اند اما همیشه و در همه شرایط حامی نظام و انقلاب اسلامی بوده اند .
وی تصریح کرد: مجمع مشورتی توسعه استان های کشور به عنوان یک گروه مردمی منسجم از تمامی دولت ها حمایت های لازم را به عمل خواهد آورد و از آنجایی که از تمامی جناح ها در این مجمع حضور دارند، از همه فعالان سیاسی حمایت صورت می‌گیرد. برای توسعه استان های کشور سعی بر آن بوده است تا از شایسته ترین افراد در این مجمع استفاده شود .
شجاع دولت کنونی را اولین دولتی دانست که با گرد آوری افراد از ستادهای مختلف، اقدام به تقویت این مجمع کرده است و اضافه کرد: این مجمع به عنوان یک پشتیبان برای نظام و دولت شناخته می شود و همگی ما باید بدانیم که به چه حکومتی رای داده ایم و باید تا آخر نیز حامی این دولت و برنامه های آن باشیم .
رییس مجمع مشورتی توسعه استان های کشور عملکرد دولت کنونی را در چهار سال اول رضایت بخش عنوان کرد و گفت: برجام اقدام فوق العاده ای بود که زیر ذره بین مقام معظم رهبری صورت پذیرفت. قانون اساسی کشور ما یکی از قوی ترین قانون های اساسی دنیا است که نشات گرفته از چندین قانون سطح بالای جهانی است، اما مشکل کنونی ما این است که قانون در ممکلت ما به خوبی اجرا نمی شود .
وی ادامه داد: بعد از گذشت چهل سال از انقلاب اسلامی ما هنوز تنوانسته ایم فردی را به عنوان مسئول به طور کامل مورد پذیرش عموم قرار دهیم که در این مورد دخالت های نابجای دولت های متعددی که تشکیل می شوند، در این امر بسیار تاثیرگذار هستند. متاسفانه برخی از افراد از روی نا آگاهی بعضی از حرف ها را به رییس جمهور نسبت می دهند که این امر نشان از وجود مشکل اساسی در کشور دارد .
شجاع با بیان اینکه کشورهایی که در حال حاضر مورد حمایت ایران هستند در مواقع مورد نیاز پشت کشور و مردم ایران را خالی می کنند، خاطر نشان کرد: دولت با مشکلات زیاد مواجه است اما متاسفانه رییس جمهور در حد اختیارات خود نمی تواند اقدامات لازم را انجام دهد.
وی مساله توسعه استان ها را دارای اهمیت بالایی دانست و گفت: این مجامع در مجموع دارای ۱۲۰ هزار نفر نیرو هستند که هر کدام نیز دارای عقبه ای هستند و بر این اساس با اتحاد و همدلی مسئـــولان استانی می توانیم حرف مردم را به مسئولین مربوطه برسانیم .
رییس مجمع مشورتی توسعه استان های کشور در پایان ابراز امیدواری کرد که با پربار کردن مجامع استانی بتوان شاهد اثرات مفید این مجامع برای دولت و کشور بود .
علی دانش منفرد عضو هیات رییسه مجمع مشورتی توسعه استان های کشور نیز در این آیین با اشاره به اینکه شاکله اصلی این مجمع را حامیان دولت تشکیل می دهند، گفت: این تشکل به عنوان یک همیار، در راستای دستیابی دولت به برنامه ها و فعالیت های خود گام بر می دارد و تمام کسانی که در این مجمع حضور دارند از دلسوزان انقلاب و یاوران واقعی انقلاب اسلامی هستند .
وی مدیریت و سازماندهی امور و افراد را برای ایجاد یک تشکل از سخت ترین کارها دانست و گفت: به صرف جمع آوری عده ای نمی توان در مسیری حرکت کرد و به اهداف مورد نظر دست پیدا کرد؛ بلکه با اداره این نیروها و مدیریت صحیح است که می توان به نتایج مطلوب رسید. بسیاری از افراد از روی بی اطلاعی و ناآگاهی، حرف هایی را به دولت و مسئولان کشور نسبت می دهند که این خطر بزرگی برای دولت محسوب می شود . دانش منفرد با تاکید بر اینکه اعضای این مجمع باید بر مبنای هدف انتخاب شوند، افزود: کسانی باید در این مجمع حضور داشته باشند که به نظام، رهبری و دولت اعتقاد داشته باشند و حضور افرادی که چنین عقایدی ندارند در این مجموعه لزومی ندارد. ما در حال حاضر در جنگ سیاسی، فرهنگی و اقتصادی قرار داریم که در راس دشمنان ما آمریکا قرار دارد و اقدامات ما نباید به گونه ای باشد که به پیشبرد برنامه های دشمن کمک کند .
وی تصریح کرد: در زمان های گذشته بسیاری از مشکلات در کشور و در استان مرکزی وجود داشتند که به برکت انقلاب اسلامی بر طرف شده است و نادیده گرفتن این اقدامات بی معرفتی است. ارائه نظر کارشناسی و انتقاد باید طبق اصول، با آگاهی و در چارچوب خاص خود صورت بگیرد اما متاسفانه فضای مجازی فرصتی را برای عده ای فراهم کرده است تا از روی بی اطلاعی اقدامات دولت را زیر سوال ببرند .
وی با بیان اینکه مسئله برجام تماما زیر نظر مقام معظم رهبری صورت گرفته است، اضافه کرد: برجام انقلاب بزرگی در دنیا برای ما به وجود دارد و ما با این کارمان توانستیم آمریکا را منزوی کنیم. نباید این طور برداشت کرد که ما در مساله برجام طرف بازنده بودیم، بلکه دولت آمریکا با عهد شکنی خود بازنده این میدان لقب گرفت .
دانش منفرد راهکار حل مشکلات کنونی کشور را ریشه یابی این مشکلات دانست و گفت: تحریم های دشمنان بر بروی عملکرد کشور تاثیر گذار است و نباید مقصر این ماجرا را دولت و شخص رییس جمهور دانست. مسائلی که در دولت قبل از آقای روحانی به وجود آمده بود، باعث شده بود تا بار سنگینی بر روی دوش دولت قرار بگیرد و خزانه و صندوق توسعه ملی را خالی کند .
وی با تاکید بر اینکه تحریکات ضد انقلاب را نباید دست کم گرفت، بیان کرد: متاسفانه افرادی برای براندازی و تضعیف دولت اقداماتی را انجام می دهند و بر این اساس یکی از وظایف اصلی اعضای شورای مشورتی آگاهی بخشی به مردم است. امیدورام با ایجاد ساز و کاری مشخص برای این مجمع مشورتی، بتوانیم در جهت دستیابی به آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامی قدمی موثر برداریم.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme
Designed & Developed by: Sepanta Group Team.