خانه » پیشنهاد سردبیر » مردان رئیسی

مردان رئیسی

شنبه ۵ تیر ۱۴۰۰  شماره ۱۴۳۵

گفتگوی وقایع استان با ابوالفضل فخرالاسلام سخنگوی شورای وحدت استان مرکزی: اصولگرایان از دولت رئیسی چه انتظاری دارند؟

مردان رئیسی

گزینه های استانداری مرکزی در دولت سیزدهم چه کسانی هستند؟

علی امیدی

با پیروزی سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گمانه زنی هایی درباره کابینه احتمالی او آغاز شده است. به گزارش وقایع استان، ابراهیم رئیسی پیش از انتخابات اعلام کرده بود کسی که وارد دولت آینده او می‌شود به نماد دولت تبدیل خواهد شد و باید متخصص، کارآمد و انقلابی باشد، به همین دلیل افرادی که در ستاد او هستند لزوما از اعضای کابینه احتمالی او نخواهند بود. با این حال تا به امروز صحبت هایی درباره کابینه احتمالی رئیسی به میان آمده است.
در روزهای اخیر از افرادی مانند مخبر دزفولی، سعید جلیلی یا علی نیکزاد به‌عنوان معاون نخست نام برده می‌شود؛ اگرچه انتشار نامه انصراف سعید جلیلی روی سربرگ شورای عالی امنیت ملی این گمانه را تقویت کرده که احتمالا او از حالا نشانی سمت آینده خودش را به ابراهیم رئیسی داده است.
همچنین نام حجت اله عبدالملکی و احمدامیرآبادی به عنوان گزینه های اصلی وزارت اقتصاد پررنگ تر است. عزت‌اله ضرغامی و مرتضی آقاتهرانی وزیر ارشاد، پرویز فتاح و محمدمخبر وزیر نیرو، رستم قاسمی، عبدالحسین بیات و هدایت اله خادمی وزیر نفت، محمدباقر ذوالقدر و صولت مرتضوی وزیر کشور، علیرضا زاکانی سخنگوی دولت، سعید جلیلی و حسین دهقان دبیرشورای امنیت ملی، سید رضا فاطمی امین وزیر صنعت و رضا راعی به عنوان وزیرکار پیش‌بینی شده‌اند.
احتمال حضور سعید محمد هم در دولت بعدی به عنوان وزیر راه و شهرسازی وجود دارد. سعید محمد که بعد از ثبت‌نام برای انتخابات رد صلاحیت شد، در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا تمایلی دارید در کابینه آقای رئیسی در دولت بعدی حضور داشته باشید؟ گفت: «بنده برای حمایتم از رئیسی هیچ شرطی نگذاشتم و اگر ایشان صلاح بدانند به‌عنوان سرباز نظام در خدمتشان خواهم بود؛ برای بنده خدمت به مردم بالاترین درجه را دارد».
حسین هوش‌السادات نیز یکی دیگر از گزینه‌های احتمالی وزارت راه و شهرسازی محسوب می‌شود. گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که برای تصدی وزارت امور خارجه دولت رئیسی، افرادی نظیر امیرعبداللهیان و علی باقری‌کنی مطرح هستند؛ باقری‌کنی در دوران حضور رئیسی در قوه قضائیه، معاون بین‌الملل او بود و به نظر می‌رسد در دولت رئیسی نیز وزیر امور خارجه شود.
برای وزارت اطلاعات نیز نام حجت‌الاسلام ‌و المسلمین عبداللهی و مصطفی پورمحمدی مطرح است؛ حجت‌الاسلام‌ و المسلمین عبداللهی اکنون رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضائیه است.
حسن دهقان وزارت دفاع، رضا تقی‌پور وزارت ارتباطات و امیرحسین قاضی زاده هاشمی یا کامران لنکرانی برای تصدی وزارت بهداشت در فهــرست گمانه زنی ها وجود دارد.

اصولگرایان استان از رئیسی چه می خواهند؟
سیدابراهیم رییسی در استان مرکزی با کسب ۳۶۶۸۹۹ رای از حدود ۵۵۰هزار رای توانست رای نخست مردم استان شود، اتفـاقی کــه البته قــابل پیش بینی بود. در این بین اصولگرایان استان با این پیروزی بی شک به دنبال سهم خواهی خواهند بود و خواستار جبران هشت سال دوری خود از مناصب و پست های دولتی خواهند شد.
اصولگرایان استان مرکزی در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری هم چون اصولگرایان سراسر کشور به شکل متحدتری نسبت به دوره های قبل حضور پیدا کردند. آن ها در دو جبهه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب معروف به شانا با محوریت افرادی چون غلامعلی حداد عادل و پرویز سروری کار خود را آغاز کردند. در استان از چهره های مطرحی که در این جبهه حضور دارند می توان به سیداحمد میرمهدی، احتشامی نیا و احمد حسینی اشاره کرد.
از سویی دیگر جبهه دیگری به نام شورای وحدت نیز همزمان با شانا فعال شده است. شورای وحدت با محوریت جامعه روحانیت مبارز کار می کند و در استان چهره های اصولگرایی چون ابوالفضل فخرالاسلام، حجت الاسلام خجسته پور، رضا عزیزآبادی و شایان پور در این جبهه حضور دارند.
البته شورای وحدت با ساختاری منظم بسیار فعال تر از شانا در انتخابات در استان حضور داشت. شورای وحدت استان مرکزی اعم از دبیران احزاب ۳۲ گانه، اعضای شورای مرکزی انتخاباتی ۳۱۳ یاران وحدت، رؤسای ستادهای ۲۲۰گانه ۱۱۰ یاران وحدت، سرگروه ها و اعضای فعال در حوزه مجازی و رؤسای ستادهای تخصصی ۲۴ گانه در انتخابات بسیار جدی فعال بودند.
حالا بنظر می رسد این شورا بیش از همه خواهان اعمال نظراتش در تعیین کابینه سیدابراهیم رئیسی است.
دکتر ابوالفضل فخرالاسلام سخنگوی شورای وحدت استان مرکزی در گفتگو با وقایع استان می گوید: در شرایط بسیار حساس و گذر از پیچ تاریخی و در آستانه قرن جدید، حضور پرشور مردم در پای صندوق های رای نشان از اعتقاد و اعتماد مردم به نظام اسلامی و ایران عزیز دارد؛ در شرایطی که همه دشمنان و بدخواهان و برخی اصلاح طلبان برطبل عدم مشارکت و تحریم خاموش کوبیدند تا مشروعیت نظام اسلامی را زیر سوال ببرند، این درحالی است که علاوه بر این شرایط و تبلیغات منفی و بحث ویروس کرونا، ناکارآمدی دولت و سخت شدن معیشت مردم، ازجمله عوامل مختلف در کاهش مشارکت بود.
وی افزود: حال که رئیس جمهور منتخب با رای قاطع و با شعار عدالت خواهی و فسادستیزی و کرامت جمهور پیروز شده است می بایست به مطالبات به حق مردم پاسخ مثبت داده و در جهت به سامان رساندن اوضاع بکوشد.
دبیر مجمع ستادهای مردمی حامی آیت اله رئیسی در استان مرکزی بیان کرد: اولین مطالبه مردم از رئیس جمهور منتخب مبارز با فقر و فساد و تبعیض در عمل بوده و انتظار دارند سرچشمه فساد و تبعیض که در قوه مجریه است را بخشکاند و در جهت رفع فقر و بهبود معیشت مردم گام های عملی بردارد. از مطالبات دیگر مردم اجرای عدالت در همه ابعاد آن است، حقوق و دستمزد، کرامت و احترام آحاد ملت، بریــدن دست ویژه خواران و رانت خواران، خارج کردن انحصار واردات و صادرات از عده ای خاص، توجه به استعدادها و نخبگان سراسر کشور، نگاه به توسعه همه جانبه همه استان ها، کم کردن فاصله طبقاتی، ایجاد فرصت برای تولیدکنندگان برای انجام کارهای بزرگ تولیدی و توجه ویژه به قشر ضعیف از جمله این موارد است. از جمله مطالبات می توان به تعامل با دنیا با حفظ عزت ایران و احترام متقابل و تلاش برای جذب بازارهای جهانی برای کالاها و تولیدات ایرانی و کاهش واردات برای تقویت تولید داخل است.
انتظار مردم از رئیس دولت انقلابی این است که در ترکیب هیات دولت و کارگزاران این نظام دنبال نام و نشان ها و افراد مشهور ناکارآمد باقی مانده از دولت های قبل نباشد و از شهرت پیشگان و تشنگان قدرت و افراد ملون که با تغییر دولت رنگ عوض می کنند بهراسد که این گروه آفت بزرگ برای دولت انقلابی خواهد بود.
فخرالاسلام ادامه داد: در مورد مطالبات مردم استان مرکزی که همیشه و در همه دولت ها مظلوم واقع شده و با وجود اینکه ۱۱۰۰مفاخر از ۴۴۰۰ مفاخر بنام کشوری در استان مرکزی می باشد و هم اکنون نیز رجال سیاسی و مدیران کارآمد در اقصی نقاط کشور مشغول خدمت هستند، حداقل یک نفر در کابینه دولت انقلابی به کار گرفته شود.
وی افزود: از دیگر مطالبات استانی مردم، انتصاب استانداری قوی با مدیریت جهادی و آشنا به استان که بتواند تحولی را در راستای اهداف دولت انقلابی در استان ایجاد نماید، می باشد و در همین راستا انتخاب مدیران کل کشور و روسای سازمان ها نیز از نیروهای انقلابی و دلسوز نظام و مردم باشند.

استاندار بعدی کیست؟
با آن که سخنگوی شورای وحدت وارد مصداق ها نشد و نام فرد مشخصی را برای استانداری پیشنهاد نداد ولی شنیده ها حاکیست که نام ۵ تن بیش از همه بر سر زبان هاست و احتمال انتخاب یک استاندار از میان آنها بیش از همه می باشد. علی اکبر کریمی نماینده اراک در مجلس, احمدرضا نوازنی به عنوان رئیس ستاد سید ابراهیم رئیسی در استان، ابوالفضل فخرالاسلام رئیس ستادهای مردمی سید ابراهیم رئیسی در استان و هوشنگ بازوند استـــاندار کرمانشاه از مهمترین گزینه های محتمل استانداری مرکزی در دولت سیزدهم هستند. هر چند بنظر زود است تا در این باره سخن گفت ولی شواهدی حاکی از آن است که اطرافیان رئیسی همزما ن با چیدن کابینه در حال انتخاب استانداران نیز هستند تا هر چه زودتر بتوانند وعده های رئیسی را عملی کنند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme
Designed & Developed by: Sepanta Group Team.