خانه » پیشنهاد سردبیر » تئوریسین اصولگرا می گوید بالای ۵۰ درصد از مردم برزیل، فرانسه، آمریکا سوئد و انگلیس حرام زاده اند/تریبون های بی صاحب

تئوریسین اصولگرا می گوید بالای ۵۰ درصد از مردم برزیل، فرانسه، آمریکا سوئد و انگلیس حرام زاده اند/تریبون های بی صاحب

دوشنبه ۵ مهر ۹۵ شماره ۴۲۵
عباس لعل بار

شاید میان سخنرانان مختلفی که روزانه در تریبون های رسمی صحبت می کنند، حسن عباسی یکی از کسانی باشد که سخنانش بدون شک همراه با حاشیه های فراوان خواهد بود. عباسی از اواخر دهه هشتاد بیشتر شناخته شد زمانی که وی در خرداد ۸۸ در مصاحبه با روزنامه وطن امروز و یک سخنرانی در تهران اتهاماتی را متوجه آیت ا… هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی وارد کرد تا با شکایت آن دو روانه دادگاه شود، هر چند تبرئه شد. کمتر کسی بود که حسن عباسی را بعد از نقد های بدبینانه اش به فیلم های سینمایی و سریال های تلویزیونی مطرح دنیا نظیر لاست نشناسد، عباسی در حالی در همه زمینه ها از سیاست گرفته تا هنر و تاریخ و فلسفه اظهار نظر می کند که شواهد نشان می دهد چندان در زمینه های مذکور تخصصی ندارد.
حتی علی شمخانی عباسی را درباره سابقه جبهه رفتنش مورد نقد قرار داده و یک بار گفته است: «اگر حسن عباسی و عباسی‌های دیگر به جبهه می‌آمدند و ما کمبود نیرو نداشتیم، مسئله فرق می‌کرد.» همین اظهارنظر کافی بود تا عباسی از عکس هایی در خبرگزاری فارس رونمایی کند که با لباس نظامی انداخته بود. این تئوریسین اصولگرا دیدگاه جالبی درباره مدرک تحصیلی دارد، وی معتقد است دکتر بودن در داشتن مدرک دکترا نیست بلکه در دادن نظریه و ارائه دکترین است و خود را به دلیل ارائه دکترین‌های مختلف دکتر می‌داند.
عباسی در یکی از آخرین اظهار نظرات عجیبش می گوید: “اگر آب کشور را ببرد ارتش صدایش هم در نمی آید و هیچ موضعی نمی گیرد.” این صحبت وی باعث شد تا ارتش از او شکایت کرده و وی را روانه بازداشتگاه کند. اما روایت همچنان ادامه دارد، حسن عباسی در آخرین اظهار نظرش نشان داد برای بیان نظراتش خط قرمزی ندارد و دوباره با استفاده از چارچوب های همیشگی خود یعنی تهاجم فرهنگی،عدم سازش بر سر مسائل هسته ای و رویکرد تهاجمی در برابر غرب، سخنان جنجال برانگیزی را در میان دانشجویان می گوید.
به گزارش خبرآنلاین مهمترین بخش های سخنان عباسی در میان دانشجویان از این قرار است:
*هیچ پیامبری شرایط ده ساله حضرت امام را نداشت حتی حضرت سلیمان نیز شرایطش مثل شرایط امام نبود. هیچ پیامبری نیز چنین شرایطی نداشت که مردمش همیشه این‌گونه در صحنه باشند.
*امروز مهمترین مساله ما در دوره زعامت مقام معظم رهبری، جهاد کبیر است و ما باید لیستی از مصادیق تبعیت از کفار تهیه کنیم و موظف باشیم از آن‌ها تبعیت نکنیم و این‌گونه به عرصه جهاد کبیر وارد می‌شویم؛ امروز حرکت عاشورایی یک انسان موحد فهم دقیق جهاد کبیر است. وقتی رهبری می‌فرماید من انقلابی‌ام، یعنی همه انقلابی باشند، حوزه، سپاه، دانشگاه، اقتصاد، جامعه و ….
*زنجیره سلاح‌های اسرائیل حدود ۳۰۰۰ نوع است، ولی حماس با ده نوع از سلاح‌های ما جلو آن‌ها مقاومت کرد و پیروز شد و این توان ما در صنعت موشک را می‌رساند و به دلیل روحیه انقلابی حسن تهرانی‌مقدم‌ها بود، اما یک نفر انقلابی در صنعت خودرو نداشتیم که این صنعت را متحول کند. اگر یک نفر انقلابی در صنعت خودرو داشتیم الان باید ماشین ایرانی در کشورهای اسلامی افتخار می‌افرید.از آمریکای لاتین تا کشورهای منطقه دنبال این هستند که ما چیزی تولید کنیم تا از ما بخرند.
*چرا ما در صنعت دستمان را دراز می‌کنیم جلو دشمن و افتخار می‌کنیم که خارجی‌های برای ما کارخانه بزنند؟ چون کسانی که پشت این سیاست‌ها هستند، انقلابی نیستند.
*استاد دانشگاه سر کلاس درس دم از پیشرفت غرب می‌زند و می‌گوید جهان پیشرفته، و نوعی از خودباختگی علمی را به دانشجو القا می‌کند.کشوری که بیش از ۶۰ درصد جمعیتش زنا زاده‌اند، کجا پیشرفته است؟ مگر پیشرفت فقط در صنعت و تکنولوژی است؟ چرا فقط روی این پیشرفت تکیه می‌کنیم؟ پیشرفتگی ما در این است که ملت ما حلال‌زاده است.
*بر اساس آمارهای رسمی ، ۶۶ درصد جمعیت برزیل حرام‌زاده است. در اروپا فرانسه با ۵۶ درصد حرام‌زاده‌اند در سوئد۵۵ درصد. امریکا و انگلیس با ۴۱ و ۴۹ رتبه های بعدی هستند.
*عربستان و ترکیه رتبه های نخست منطقه را دارند و ایران جزو کشورهای سفید در این قضیه است. این نماد پیشرفتگی و توسعه یافتگی است ولی در تئوری های جامعه شناسی و توسعه تدریس نمی شود.ما چیزهایی داریم که می خواهیم بگذاریم زمین تا او به ما چهار تا تکنولوژی بدهد.
*فارغ التحصیلان شریف چه گلی به سر مملکت زدند؟چرا از دانشگاه ما فارغ التحصیلی مثل حسن تهرانی مقدم بیرون نمی آید؟ چرا دانشگاهیان ما کاری نمی کنند؟
*رئیس سابق دانشگاه شریف جلو استادش که وزیر انرژی آمریکاست دو زانو می نشیند و همه چیزمان را در هسته‌ای می دهد بعد میگویند چیزی بدست نیاوردیم. اگر خطری برای دشمن نداریم، هنوز انقلابی نشده ایم
*سیاست تعامل شکست خورد. رفتند با کدخدا تعامل کردند گفتند تعامل ستیزها بروند به جهنم. اولین تعامل ستیز خداوند است که ما را از تعامل با شیطان بر حذر داشت.
*دومین تعامل ستیز بعد از پیامبران و ائمه ، امام (ره) بود که گفت رابطه ما با امریکا رابطه گرگ و میش است. رهبر معظم انقلاب نیز به آقایان گفتند بروید اما من خوشبین نیستم؛ سه سال رفتند و مذاکره کردند تا الان که دشمن از سیاست تعامل سیاست تسلیم را می خواست که نه اقا و نه جریان انقلابی و بسیج زیر بار نمی روند.
*قرار بود کشور را با برجام و تعامل به سمت سیاست درهای باز چین ببرند اما آمریکایی ها از امسال ما را به سمت سیاست درهای باز تایلند هل دادند. تایلند در منطقه ناامن شرق اسیا امن ترین منطقه بود و با باز کردن درهای تایلند به هتلهای پنج ستاره و جذب گردشگر از طرق مختلف، صنعت گردشگری این کشور را از ان شیوه ای که مد نظرشان بود رونق دادند و الان دارند این سیاست را در ایران پیاده می کنند.
*قرار است با این سیاست ۴۰۰ هتل پنج ستاره در جاهای مختلف کشور تاسیس کنند و ازاین طریق به نفوذ فرهنگی و اخلاقی در کشور برسند.استان کهگیلویه و بویراحمد استان بکر فکری و اعتقادی ماست حواستان به این استان بومی اصلی ما باشد. کهگیلویه و بویراحمد یکی از قطب‌های فرهنگی اصلی ماست که دست نخورده است و باید برای حفظ آن تدبیری اندیشید.
داشتن تریبون هایی برای بیان هر سخنی متاسفانه فرصتی شده تا برخی افراد با نداشتن آگاهی و تخصص در خصوص مواردی اظهار نظر کنند که دید مردم را نسبت به آن موارد خدشه دار کنند. سخنان برخی افراد درباره برجام و مذاکرات هسته ای انجام شده توسط دولت یازدهم نشان از بی اطلاعی و نداشتن انصاف توسط آنان است، عباسی و سخنرانان مشابه او حتی حاضر نیستند از تجربه دولت محمود احمدی نژاد در سیاست خارجه درس بگیرند و به جای رفتن به سمت تعامل و برقرار ارتباط حسنه با کشورهای جهان به دنبال جنگ و پیکار هستند و فقط هزینه های سنگین سخنانشان را بر دوش مردم می اندازند. جالب اینجاست که حتی امثال عباسی تفسیرشان از اصطلاحاتی که مدعی آن هستند هم اشتباه است، به عنوان مثال عباسی در صورتی از انقلابی گری دم می زند که براساس فرمایشات رهبر فقید انقلاب، انقلابی گری چیزی جز آن است که عباسی می گوید. عباسی فراموش کرده است که رهبر انقلاب در خصوص انقلابی گری بیان داشتند: « شما خیال نکنید که حالائی که انقلاب شده پس ما هر کاری دلمان می خواهد بکنیم … آداب اسلامی این است که هر کسی موظف بداند خودش را به این‌که حفظ حدود و ثغور را بکند، نه این‌که هرکس هر کاری، هر کمیته‌ای دلش می‌خواهد هر کاری بکند، از او بپرسند چرا، می‌گوید انقلاب است … معنایش این است که اصلاً انقلاب آن هم انقلاب اسلامی هرج و مرج است، انقلاب اسلامی حکومت جنگل است. این غلط است باید موازین داشته باشد … باید موازین داشته باشد نه این‌که هر کسی هر کاری دلش می‌خواهد بکند و هرکس هر طوری عمل بکند و اسمش هم این است که انقلاب است. انقلاب اسلامی معنایش این است که متحول شده است یک مملکت طاغوتی که هر کس می‌خواست ظلم بکند، می‌کرد به اتکال سرنیزه، مبدل شده است به یک مملکت اسلامی که روی موازین اسلامی عمل می‌شود. موازین اسلامی این است که اگر فرض کنید که یک کسی جرمی کرده است، خودش نمی تواند برود آن جرم را عوض کند»(صحیفه نور، جلد ۱۰ صفحه ۱۳۷) در کشور ما متاسفانه هستند کسانیکه بدون تفکر و تامل در سخنان رهبر انقلاب تنها با بینش و اطلاعات ناقص خود انقلابی گری را آنچه خود می پسندند تعریف می کنند. دایره ی تعریف آنان دایره ای است که باید با رجوع به آن، اقشار مختلف و مسوولان را با برچسب نادرست انقلابی نبودن از نظام دور کرد، رویکردی که با منویات و سخنان امام خمینی و رهبری از زمین تا آسمان فاصله دارد. برای اینکه بتوان کسی را به معنای واقعی انقلابی دانست بهترین کار رجوع به تعاریف آن از سوی بنیانگذار انقلاب اسلامی و رهبر انقلاب است ، تعاریفی که براساس آن می توان به افراد برچسب انقلابی بودن را زد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme
Designed & Developed by: Sepanta Group Team.