خانه » جدیدترین » آفت اختلاف

آفت اختلاف

یکشنبه ۹ آبان ۱۴۰۰  شماره ۱۴۸۹

آفت اختلاف

استاندار غیر بومی نتیجه اختلاف های تمام نشدنی مسئولان، گروه ها و فعالان سیاسی در استان مرکزی

حسین معافی

فعال رسانه ای

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم و رای اعتماد مجلس به وزاری پیشنهادی، تغییر در مدیران ارشد استانی آغاز شده و بسیاری از استانداران جدید با هماهنگی مسئولان، مدیران استانی و مجمع نمایندگان استانها معارفه شده اند. ولی در استان مرکزی سکاندار استان و نماینده عالی دولت هنوز معرفی نشده و ماههاست که در فضای رسانه ای و مجازی گمانه زنی های فراوانی از گزینه های احتمالی استاندار مرکزی دیده می شود که گویا بیشتر جنبه تبلیغی داشته و هیچ گزینه ای قطعی نشده است.
علیرضا نظری رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی چندی پیش اعلام کرد: از آنجا که همکاران ما در استان‌های خوزستان و سیستان و بلوچستان گزینه‌هایی را برای استانداری معرفی کرده و گزینه منتخب وزارت کشور افرادی غیر از گزینه‌های معرفی‌شده بوسیله نمایندگان بودند، مجمع نمایندگان استان مرکزی نیز پس از نشست نهایی، به این جمع‌بندی رسیدکه گزینه ای را از طرف مجمع به وزارت کشور معرفی نکند و از وزارت کشور خواسته‌ایم تا گزینه‌های مدنظر خود را برای جلب نظرات مشورتی نمایندگان استان اعلام کنند و با توجه به این مطالبه اکنون با مبنا کار جلو می رود و امیدواریم وزارت کشور هم گزینه‌های مناسب و کارآمدی را با در نظر گرفتن شرایط خاص استان مرکزی به نمایندگان پیشنهاد کند تا نظر مشورتی خودمان را با در نظر گرفتن منافع استانی ارائه دهیم .
نماینده خمین افزود: هرچند بومی بودن می‌تواند یک امتیاز باشد اما آنچه بیش از دیگر شاخصه ها اهمیت دارد، پا بکار بودن، عملیاتی بودن و حرکت جهادی فرد مورد نظر است و در این مورد خاص اگر در بین گزینه‌های غیربومی و بومی، گزینه بومی جمیع شرایط را داشته باشد،قطعا در اولویت انتخاب، قرار می گیرد، اما اینکه بگوییم فقط بومی باشد و فرقی نمی کند چه توانی دارد صحیح نیست، چرا که اصل بر جهادی بودن و کارآمدی استاندار جدید است .
با وجود اینکه ۱۱۰۰مفاخر از ۴۴۰۰ مفاخر و مشاهیر بنام کشوری در استان مرکزی می باشند و هم اکنون نیز رجال سیاسی و مدیران کارآمد در اقصی نقاط کشور مشغول خدمت هستند، خواست مردم استان این است که مدیران ارشد استانی از نیروهای توانمند و بومی استان انتخاب شوند. از دیگر مطالبات استانی مردم و فعالان سیاسی انتصاب استانداری قوی و بومی با مدیریت جهادی و آشنا به استان مرکزی است که بتواند تحولی را در راستای اهداف دولت انقلابی در استان ایجاد نماید.
با توجه عدم هماهنگی های لازم بین مدیران، مسئولان و افراد و گروه های سیاسی استانی در معرفی استاندار و وجود اختلاف نظرهای متعدد، در روزهای گذشته نام چند گزینه پیشنهادی جهت تصدی استانداری مرکزی در فضای مجازی منتشر شده که از نیروهای غیر بومی استان هستند و آشنایی لازم و کافی را با شرایط حساس استان مرکزی ندارند. ارائه این گزینه های غیربومی با اعتراض بسیاری از فعالان سیاسی استان روبرو شده و خواهان انتخاب استانداری بومی و با تجربه در مهد مفاخر و مشاهیر یعنی سرزمین آفتاب هستند.
نقشه راه تحول استان مرکزی با موضوعات بومی سازی و واقع انگاری سند آمایش سرزمین، اهتمام به رفع معضلات زیست محیطی و آلودگی هوا، ارتقای سطح کیفی دانشگاه‌های استان و آموزش و پرورش، بازیابی نقش آفرینی قرارگاه اقتصاد مقاومتی، هماهنگ سازی نهادهای متکثر فرهنگی، چابک سازی دستگاه‌های حاکمیتی و تقویت چرخه تولیدی و رفع موانع آن تهیه شده که پس از تأیید نهایی باید توسط استاندار مرکزی به سرانجام برسد و این امر محقق نمی شود مگر اینکه سکاندار استان مرکزی در دولت سیزدهم فردی مومن، متعهد، انقلابی و با تجربه باشد که با شرایط مهم و حساس استان و پایتخت صنعتی کشور آشنایی کافی داشته باشد و بتواند هماهنگی های لازم را بین نیروهای ارزشی و انقلابی برقرار سازد تا شاهد رشد و شکوفایی استان مرکزی در تمامی عرصه ها باشیم.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme
Designed & Developed by: Sepanta Group Team.