خانه » پیشنهاد سردبیر » دیدار عارف با اعضای حزب ندای ایرانیان/قهر و ناامیدی در قاموس اصلاح طلبی نمی گنجد/رئیس فراکسیون امید در مجلس: به خاطر عدم رشد یافتگی در فعالیت تشکیلاتی به تصمیمات اتخاذ شده، پایبند نیستیم

دیدار عارف با اعضای حزب ندای ایرانیان/قهر و ناامیدی در قاموس اصلاح طلبی نمی گنجد/رئیس فراکسیون امید در مجلس: به خاطر عدم رشد یافتگی در فعالیت تشکیلاتی به تصمیمات اتخاذ شده، پایبند نیستیم

شنبه ۵ تیر ۹۵   شماره ۳۵۳

دکتر عارف با بیان این که نا امیدی در قاموس اصلاح طلبی نیست گفت: در مجلس شورای اسلامی به دنبال پیاده سازی آرمان ها و ایده آل های خود هستیم ولی ایده آلیست نیستیم و واقعیت های موجود را درک می کنیم و بر اساس همین واقعیت ها، فعالیت های خود را در قالب فراکسیون امید با جدیت ادامه خواهیم داد. محمدرضا عارف به فعالیت های حزب ندای ایرانیان از بدو تشکیل اشاره کرد و افزود: زمانی که حزب ندای ایرانیان فعالیت خود را آغاز کرد، بسیار خوشحال شدم و از فعالیتها و برنامه های این حزب حمایت کردم.
رئیس بنیاد امید ایرانیان، بر ضرورت فعالیت های سازمان یافته و تشکیلاتی در غالب احزاب و NGO ها تاکید کرد و گفت: در فعالیت‌های تشکیلاتی باید بر تصمیمات جمعی تعصب داشته باشیم و پایبندی خود را به تصمیمات نشان دهیم. متأسفانه به خاطر عدم رشد یافتگی در فعالیت های تشکیلاتی بعضا به تصمیمات اتخاذ شده، پایبند نیستیم و این آسیب جدی به فعالیت های تشکیلاتی و سازمان یافته می زند.
وی با اشاره به پیشتازی جوانان در عرصه های مهم به ویژه در جنبش اصلاح طلبی، گفت: اگر بگویم همه دستاوردهای علمی کشور مدیون جوانان دانشمند و عالم است، اغراق نکرده ام و به همین دلیل بارها تاکید کرده ام که باید از پتانسیل و ظرفیت بالقوه جوانان در همه بخش ها و سطوح استفاده کرد و باید توانمندسازی امور مختلف را به جوانان واگذار کرد.
رئیس شورای عالی سیاست گذاری انتخاباتی اصلاح طلبان به شعار اصلاح طلبان در انتخابات مجلس اشاره و خاطرنشان کرد: شعار امید و آرامش تاکتیک اصلاح طلبان نبود بلکه یک راهبرد دراز مدت است که در همین راستا در داخل مجلس فراکسیون امید فعالیت های خود را آغاز کرد.
وی با تاکید بر اینکه نمی توان در فضای نا امیدی فعالیت کرد، یادآور شد: در هشت سال دولت اصلاحات ما را متهم به فعالیت در چهارچوب توسعه سیاسی می کردند در حالی که دولت وقت به هیچ وجه از توسعه اقتصادی غافل نشد و اجرای کامل برنامه سوم توسعه در همه بخش‌ها و دستاوردهای دولت در بخش های اقتصادی، زیربنایی و..از سوی دولت اصلاحات باید الگویی برای دولتمردان بعدی می شد که متاسفانه این اتفاق نیافتاد.
نماینده مردم تهران در ادامه با اشاره به فعالیت های جوانان در فضای مجازی گفت: من واقعیت های فضای مجازی را می‌دانم و بر استفاده بهینه از این فضای رسانه‌ای واقفم اما واقعیت این است که مطالبی که در فضای مجازی منتشر می‌شود بعضا از عمق یافتگی کافی برخوردار نیست.
وی ضمن توصیه به جوانان گفت: برابر مطالب خلاف واقع در فضای مجازی نباید عصبانی شد و واکنش های شتابزده نشان داد.
رئیس فراکسیون امید در مجلس دهم به فرآیند طی شده در بحث انتخابات هیات رئیسه مجلس و انتخابات هیات رئیسه کمیسیون های تخصصی اشاره کرد و یادآور شد: اگر برخی کم لطفی‌ها از جانب کسانی که در ائتلاف امید بودند، صورت نمی‌گرفت، بهتر به هدف خود می رسیدیم و به همین دلیل گلایه های جدی در این خصوص وجود دارد که در زمان مناسب مطرح خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: در ائتلافی که در فرایند انتخابات مجلس دهم صورت گرفت، حضور برخی افراد در لیست امید هزینه‌هایی برای ما در پی داشت ولی به جهت احترام به ائتلاف و ارائه لیست واحد این هزینه ها را متقبل شدیم.
عارف گفت: در رسانه ها تحلیل های مختلفی درباره انتخابات هیات رئیسه کمیسیون های تخصصی، به ویژه کمیسیون آموزش و تحقیقات مطرح شده است و بر ضرورت ریاست من در کمیسیون آموزش و تحقیقات تاکید می کردند. شاید حضورم به عنوان رئیس کمیسیون در چارچوب یک مطالبه مطرح شد اما شخصا به این موضوع هم فکر کردم که شاید افراد شایسته دیگری هم بتوانند نقش آفرینی کنند.
رئیس فراکسیون امید به روند حضور نمایندگان در کمیسیون آموزش و تحقیقات اشاره کرد و گفت: در روند انتخابات کمیسیون آموزش و تحقیقات، مهندسی صورت گرفت . اگر افرادی که در ابتدا از سوی فراکسیون امید در کمیسیون آموزش و تحقیقات حضور داشتند، به دلیل مهندسی صورت گرفته از این کمیسیون خارج نمی شدند، مطمئنا وزن فراکسیون امید در هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات بیش از موقعیت فعلی بود و کاندیدای ما رای کافی برای کمیسیون بدست آورد.
عارف افزود: در انتخابات کمیسیون های تخصصی مجلس، در مجموع ۳۳ نفر از فراکسیون امید، ۳۵ نفر از سوی اصولگرایان و ۱۰ نفر هم از مستقلین در هیئت رئیسه کمیسیون ها حضور دارند. در ۱۳ کمیسیون مجلس در ۱۰ کمیسیون اعضای فراکسیون امید، رئیس و یا نایب رئیس هستند.
نماینده مردم تهران یاد آورشد: من به رئیس محترم مجلس هم عرض کردم که الگوی رفتاری ما در کمیسیون های تخصصی، باید اجتماعی باشد زیرا در بسیاری از موضوعات محوری و مهم، فارغ از دیدگاه های سیاسی، اشتراکات زیادی وجود دارد.
وی با اشاره به برخی تحلیل ها درباره بی انگیزگی اش در مجلس گفت: عارف چه کسی است که بخواهد قهر کند یا بی‌انگیزه باشد؟ من در فضایی که همه در نا امیدی به سر می بردند، در سال ۹۲ وارد عرصه انتخابات شدم و به کمک جوانان فضای نا امیدی آن زمان را تغییر دادیم. حال چگونه می توانم بی انگیزه باشم؟ قهر و نا امیدی در قاموس من و اصلاح طلبی نیست.
رئیس فراکسیون امید، همچنین بر ضرورت استفاده از پتانسیل جوانان تأکید و خاطرنشان کرد: من از همه جوانان می‌خواهم که با فراکسیون امید ارتباط منظمی داشته باشند تا از ظرفیت های آنها در این فراکسیون و در کارگروه های مختلف به نحو شایسته ای استفاده شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از اظهارات خود بر ضرورت وحدت و یکپارچگی در خانواده انقلاب تاکید کرد و با اشاره به اوضاع اسفبار منطقه گفت: جمهوری اسلامی ایران اکنون نقش بسیار کلیدی در حل مناقشات منطقه می تواند ایفا کند و میدان دار دیپلماسی پارلمانی باشد.
در ابتدای این دیدار مجید فراهانی دبیرکل حزب ندای ایرانیان گزارشی از فعالیتهای حزب متبوع خود ارائه کرد.
ندای ایرانیان حزبی اصلاح طلب است که در مرداد ۱۳۹۳ از وزارت کشور درخواست مجوز کرد. بیشتر اعضای این حزب سیاسی از اعضای اصلی ستاد ملی جوانان اصلاح‌طلب، شورای مشاورین رئیس دولت اصلاحات و دیپلمات‌های نزدیک به دولت روحانی هستند. صادق خرازی مشاور ارشد دولت اصلاحات ، نماینده پیشین ایران در سازمان ملل و سفیر اسبق ایران در فرانسه از جمله اعضای اصلی و رئیس این حزب بود. رئیس دولت اصلاحات ، غلامحسین کرباسچی، جواد ظریف، محمدرضا خاتمی، محمود دعایی، مسعود خامنه‌ای، علی جنتی، اسحاق جهانگیری و بسیاری رجال سیاسی و آکادمیک از اعضایی اصلی و شرکت کننده در جلسات این حزب هستند. حزب ندای ایرانیان با توجه به باورها و مرامی که در چارچوب گفتمان اصلاحات دارد وچون برخاسته از دولت هم نیست خیلی زود توانست در میان طبقات ، صنوف ، قومیت ها و اقشار و توده های مختلف مردم ، جای پای خود را باز کند و در مدت کوتاهی به حزبی نسبتا فراگیر تبدیل شود .توجه به توسعه متوازن و پایدار و معرفی خود به عنوان حزبی سیاسی و اجتماعی هم به عنوان دو موضوعی که احزاب کمتر به آن عنایت داشته اند موجب شد تا با استقبال ویژه ای مواجه شود به گونه ای که به گفته مرتضی ارجمند رئیس هیات داوری حزب ندای ایرانیان امروز بیش از ۳۰۰۰ عضو کیفی دارد و روند درخواست عضویت در آن همچنان رو به افزایش است. علاوه بر آموزه های دینی و تاکیدات بزرگان بر اهمیت رعایت نظم ، ترتیب و انضباط، به عنوان عامل موفقیت در امور ،حتی از نگاه علمی نیز چون حزب به منزله یک سیستم و سازمان تلقی می شود انضباط ، انسجام و هماهنگی ، رعایت سلسه مراتب و پرهیز از فرد محوری و توجه به خرد جمعی ، مولفه های پیشرفت در این حزب بوده اند و هستند. در میان شعارهای این حزب بر روی بهره‌گیری از فرصت‌ها برای سیاست‌ورزی، لزوم گفتگو و تعامل با گروه‌های سیاسی مختلف، اهمیت صندوق رای و شرکت در انتخابات، دموکراسی سازگار با دین، امید به آینده، استفاده از تجربه گذشته اصلاحات، فعالیت آزادانه سیاسی و کار تشکیلاتی منضبط تأکید شده است، به چشم میخورد. با فعال شدن احزاب قوی و شناسنامه داری مانند این حزب که به کار تشکیلاتی و عضوگیری در چهارچوب قانون مشغول است امید میرود که شاهد تغییرات مفید و اصلاحی در چهارچوب سیاسی کشور باشیم و به زودی شاهد رقابت بین احزاب نه جناح ها برای کسب قدرت در سپهر سیاسی کشور باشیم .

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme
Designed & Developed by: Sepanta Group Team.