خانه » اخبار » ظرفیت سانتر درمان کودکان کرونایی اراک تکمیل شد

ظرفیت سانتر درمان کودکان کرونایی اراک تکمیل شد

شنبه ۸ مرداد ۱۴۰۱  شماره ۱۵۹۸

سیمین سیف: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه متاسفانه بیمارستان امیرکبیر اراک، سانتر درمان کودکان مبتلا به کرونا تکمیل ظرفیت شده است، گفت: تکمیل ظرفیت بخش کرونایی این مرکز درمانی بیانگر سرعت بالا و ابتلا در همه سنین بویژه کودکان است. دکتر سیدمحمد جمالیان اظهار کرد: در پیک جدید بیماری کووید ۱۹ برخلاف پیک‌های گذشته که تمرکز حوزه سلامت بر روی بیماران کرونایی بود، همزمان با ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی، سایر خدمات به بیماران غیرکرونایی نیز در مراکز درمانی ارائه می‌شود.
وی به درگیری بالای کودکان با این بیماری در پیک جدید اشاره کرد و افزود: در هیچکدام از پیک‌های گذشته این میزان درگیری کودکان با کرونا ثبت نشده بود و متاسفانه حتی یک مورد فوتی کرونایی در یک کودک چهار ماهه صورت گرفته است.
وی در ادامه کودکان را بیشترین مراجعین بیماران کرونایی در کنار سالمندان و افراد دارای بیماری های زمینه ای اعلام کرد و افزود: افزایش میزان درگیری کودکان با بیماری کووید ۱۹ نشانگر آن است که خانواده حساسیت‌های لازم را برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی نظیر استفاده از ماسک، پرهیز از دورهمی و… ندارند که پیام خوبی را ندارد.
رئیس علوم پزشکی اراک با تاکید بر استفاده حداکثری مردم از ماسک برای قطع زنجیره سرایت، اظهار کرد: با توجه به سیر افزایشی سریع این موج بخصوص در بیماران بستری و سرپایی در مراکز درمانی تزریق دُز یادآور واکسن یکی از راه‌های موثر و مفید برای کنترل این بیماری است.
وی بیان کرد: بطور میانگین روزانه حدود دو هزار نفر در استان برای دریافت واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه می‌کنند که با توجه به اینکه در تمام شهرستان ها و مراکز جامع سلامت محله‌ها آمادگی این تزریق را دارند، آمار نگران کننده و قابل تاملی است.
وی بیان کرد: تزریق واکسن به هیچ وجه از ابتلا به بیماری جلوگیری نمی‌کند ولی از شدت بیماری و مرگ‌ومیر جلوگیری می‌کند. بنابراین توصیه می‌شود افراد بالای ۶۰ سال و بیماران دیابتی و زمینه‌ای حتما واکسن تزریق کنند و تاوان هرگونه سهل‌انگاری و عادی‌انگاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تزریق واکسن از دست دادن عزیزان و همنوعان خواهد بود.
دکتر جمالیان گفت: با تکمیل ظرفیت بخش کرونایی بیمارستان امیرکبیر اراک، بخش جدیدی با ظرفیت ۲۰ تخت دیگر برای کودکان در نظر گرفته شده است، ضمن اینکه بیمارستان امیرالمومنین (ع) نیز سانتر پذیرش بزرگسالان است و بیمارستـــان آیت الله خوانساری نیز به عنوان مرکز درمانی پشتیبان آماده شده است. وی بیان کرد: در حال حاضر حدود ۵۰ بیمار کرونایی در بیمارستان امیرالمومنین (ع) و ۳۰ بیمار کرونایی در بیمارستان امیرکبیر بستری هستند و امیدواریم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم روند مراجعه بیماران کاهش یابد. خوشبختانه هنوز ویروس حالت تهاجمی پیدا نکرده است ولی وقتی که به گردش در می‌آید آمار بیماران بستری و بدحال افزایش پیدا می‌کند که احتمال وقوع بحران‌های جدی وجود دارد.
دکتر جمالیان در ادامه با بیان اینکه هنوز هیچ تصمیمی برای اعمال محدودیت‌های کرونایی در سطح ملی گرفته نشده است، افزود: انتظار می‌رود که مراسم عزاداری ماه محرم همانند سال گذشته با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ترجیحا در فضای باز صورت گیرد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme
Designed & Developed by: Sepanta Group Team.