خانه » پیشنهاد سردبیر » خصوصی سازی شبانه

خصوصی سازی شبانه

شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۸  شماره ۱۱۲۹

گزارش وقایع استان از نشست خبری نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس

خصوصی سازی شبانه

رسانه های استان خواستار شدند؛ پیگیری مجمع نمایندگان استان برای حضور رییس سازمان خصوصی سازی در اراک

نشست خبری محمد حسینی نماینده تفرش، فراهان و آشتیان با حضور اصحاب رسانه در فراهان برگزار شد. این نشست خبری که همراه با تقدیر از خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار بود یک حاشیه داشت. در این نشست اصحاب رسانه استان مرکزی خبر دادند که رییس سازمان خصوصی سازی کشور بی سر و صدا به اراک آمده و بدون انعکاس اخبار حضورش در جلساتی که در اراک برگزار کرده استان را ترک نموده است.
خبرنگاران در این جلسه با اشاره به اینکه استان مرکزی و شهر اراک به عنوان یکی از قطب های صنعت کشور محسوب می شود، عنوان کردند که چرا در مجمع نمایندگان استان موضوع عدم حضور رییس سازمان خصوصی سازی کشور در استان مرکزی و شهر اراک در هیچ دوره ای و حتی در شرایط بحرانی صنعتی و اقتصادی مطرح نمی شود و چرا باید شبانه بدون اینکه رسانه ای مطلع باشد رییس سازمان خصوصی به استان سفر کند و بدون هیچ پاسخگویی بازگردد؟
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در پاسخ به این درخواست رسانه های استان با اظهار تاسف نسبت به سفر شبانه رییس سازمان خصوصی سازی به استان و بازگشت وی گفت: ایـن مســــاله را از پوری حسینی، رییس سازمان خصوصی پیگیری می کنیم اما باید توجه داشت منشا تمامی مشکلات خصوصی سازی مربوط به سازمان خصوصی سازی نیست. ماهیت این سازمان طوری است که در صورت عدم تصویب هیات واگذاری، سازمان خصوصی سازی نمی تواند حتی یک سهم به کسی واگذار کند.
حسینی ادامه داد: روند خصوصی سازی در کشور خوب نبوده است زیرا از بحث توانمندسازی خصوصی سازی دور شدیم و متاسفانه نگاه به این سازمان نگاه تامین منابع بودجه ای کشور بوده است.
رسانه‌های استان پیرو این موضوع مطالبه کردند که رییس سازمان خصوصی سازی و یا فرد مسئول در این حوزه به طور مشخص در استان حضور پیدا کند و جلسه ای رسمی با حضور وی برگزار شود تا شاید به این ترتیب، برخی چالش ها و مسایل خصوصی سازی در یکــی از قطب های صنعتی کشور حل می شود.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس در این نشست همچنین گفت: استان مرکزی در حوزه ریلی فقیر است و توجه به این بخش به عنوان یکی از اولویت های استان باتوجه به صنعتی بودن آن باید در دستورکار قرارگیرد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: اقتصاد کشور در وضع مناسبی قرار ندارد و در این شرایط بحرانی خبرنگاران از رسالت سنگینی برخوردار هستند و باید از بیان هر خبری که باعث جدایی مردم و نظام شود بپرهیزند، امروز علاوه بر خبر رسانی خوب باید در راستای امیدواری مردم و ایجاد وحدت گام برداشته شود.
حسینی اظهار کرد: در کشور های پیشرفته نقش رسانه ها عامل نظارتی برنده تر حتی از قوه قضائیه آن کشور محسوب می شود اگر امروز شاهد استعفای بسیاری از مسئولین یا حرکاتی از این قبیل در کشورها هستیم، حرکت های رسانه ای و جایگاه رسانه در ارایه اخبار صحیح به مردم باعث شده که فرد مسئول در صورت اهمال کاری از مردم عذرخواهی یا از سمت و مسئولیت خود کناره گیری کند.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امروز هنر خبرنگاران است که با قلم خود فضا را شفاف و برای جلوگیری از فساد و ایجاد رانت های موجود آماده کنند.
حسینی اظهار کرد: با توجه به وجود گرایش های فکری مختلف در رسانه های استان از نظر من واقعیت ها به مردم و حرف ها به مسئولین گفته می شود، اما پیگیری مطالبات از سوی خبرنگاران کمتر صورت می پذیرد. انتشار اخبار اقدامات مسئولین برای رفع مشکلات از سوی رسانه های استان کمتر مشاهده می شود.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس اظهار کرد: رسالت اصلی ما در نظام جمهوری اسلامی نشان دادن کمبودها و مشکلات کشور است و از طرفی باید عملکرد مسئولین نیز بیان شود.
حسینی بیان کرد: استان مرکزی از سبقه صنعتی و کشاورزی قابل توجهی برخوردار است . نرخ بیکاری در استان مرکزی نسبت بـــه استان های دیگر پایین تر است و آن هم نشان از وجود کارهای تولیدی و صنعتی در سطح استان است و صنایع کوچک و متوسط استان اقدامات خوبی را در شرایط سخت اقتصادی انجام دادند اما پاسخگوی تمامی نیازهای استان نیست.
وی عنوان کرد: در سطح استان نرخ بیکاری افراد تحصیل کرده نسبت به متوسط بیکاری بالاتر است یعنی به سبب شرایط دانشگاهی افراد تحصیل کرده بیکار هستند و برای رفع این مشکل باید برنامه ریزی کرد.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: خبرنگاران باید وضعیت صنایع بزرگ در سطح استان را خبررسانی کنند و شرایط بخش های تولیدی مربوطه آن را نیز بیان کنند. درصدد هستیم در این شرایط این فضا را برای خبرنگاران فراهم سازیم.
حسینی گفت: با توجه به بارندگی های ابتدای امسال استان در بخش کشاورزی و تولید گندم از شرایط مطلوب برخوردار است.
وی با بیان اینکه در سه شهرستان تفرش، آشتیان و فراهان بیشتر بحث اشتغال خرد، کشاورزی و دامداری مطرح است، اظهار کرد: در شهرستان فراهان بالغ بر ۵۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده است و در شهرستان آشتیان نیز همینطور است اما در شهرستان تفرش به دلیل سرمازدگی باغات گردو ندارند و شرایط مناسب نیست.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در خانه ملت خاطر نشان کرد: راهکار و سیاست کلی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی ایجاد اشتغال خرد و متوسط است، کاری که کشورهای پیشرفته در شرایط بحرانی انجام می دهند.
حسینی ادامه داد: به اعتقاد اقتصاد دانان اگر بتوانیم اشتغال خرد و متوسط را مدیریت کنیم و شرایط آن را در روستاها ایجاد کنیم می توان رفاه و بهبود معیشت را در کشور پیاده سازی کرد.
وی گفت: اگر در گذشته و حتی اکنون وابستگی خود را از نفت قطع کنیم شرایط اقتصادی کشور را بهتر می توان مدیریت کرد البته هنوز عده ای به این امر اعتقادی ندارند.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان بیان داشت: آثار تاریخی سه شهرستان تفرش، آشتیان و فراهان در حال تخریب است و برای حل این معضل و مرمت آثار باید از توان بخش خصوصی استفاده کرد.
حسینی گفت: اگر امروز به استان گردشگر نمی آید بدلیل این است که نتوانسته ایم رسالت خود را در استان مرکزی در این حوزه اجرا و مدیریت کنیم زیرا جاذبه های موجود در استان کم نیست.
وی عنوان کرد: راه های سه شهرستان تفرش، آشتیان و فراهان در بن بست قرار دارد زیرا به عنوان یک راه مواصلاتی اصلی در سطح استان مطرح نیست البته این مورد را پیگیری کرده و بعید می دانم در شرایط سخت کنونی عملیاتی شود.
حسینی افزود: بزرگراه و اتوبان در سطح استان مرکزی وجود ندارد و تنها یک مسیر اراک- سلفچگان و اراک- خرم آباد را داریم، حتی آزاد راه نیز نداریم در نهایت باید گفت استان مرکزی در حوزه راه و راه آهن فقیر است و باید به عنوان یکی از اولویت های استان با توجه به صنعتی بودن در دستور کار قرار بگیرد .
وی عنوان کرد: وضعیت جاده اراک – فرمهین نسبت به گذشته مناسب تر شده است و وزارت راه قرار داد به مبلغ ۴۵ میلیارد تومانی را در این خصوص با جهاد نصر منعقد کرده تا گارد ریل ها و زیرگذرهای باقی مانده که برای عبور و مرور احشام و بعضی از روستا جدا می شود را تکمیل کند و ادامه طرح تا خنجین، کمیجان و نهاوند در دستور کار قرار می گیرد.
حسینی افزود: با توجه به پیگیری های انجام شده اعتباری که دولت در سال گذشته برای پروژه فوق تعیین کرد نزدیک به ۶ میلیارد تومان و امسال ۱۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان مشخص شده یعنی در کمیسیون تلفیق با هماهنگی های لازم مبلغ ۱۰ میلیارد تومان به اعتبار این پروژه اضافه شده است.
وی عنوان کرد: برای تعریض محور راهجرد- آشتیان و آشتیان – فرمهین سال گذشته اعتبار ۶ میلیارد تومانی و امسال نیز مبلغ ۶ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده است.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در خانه ملت گفت: نزدیک به ۱۱۰ کیلومتر از جاده های روستاهای تفرش خاکی است و متاسفانه ۹ روستای تفرش هیچ گونه راه مواصلاتی ندارند.
حسینی با اشاره به فرآیند مهاجرت معکوس در کشور اظهار کرد: استان مرکزی بالاترین نرخ مهاجرت معکوس در سراسر کشور داشته است و امروز بدلیل نزدیکی به استان تهران موجب شده افراد از شهر به روستا ها بازگردند.
وی گفت: فعالیت های آبخیزداری خوبی در سطح استان انجام و سال گذشته ۶ میلیارد تومان در این حوزه هزینه شده است.
حسینی در خصوص پرسش یکی دیگر از خبرنگاران درباره ماجرای حذف چهار صفر از پول ملی اظهار کرد: حذف چهار صفر در حوزه اقتصاد و شرایط فعلی به نفع کشور است.
وی خاطر نشان کرد: حذف چهار صفر از پول ملی برای اقشــار حقوق بگیر افزایش قدرت خرید و برای اقشار دیگر که سود دریــافت می کردند، کاهش قدرت خرید را به دنبال دارد.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان اظهار کرد: امروز حذف چهار صفر از پول ملی اگر مدیریت شود آثار روانی گرانی بازار را کنترل می کند.
نماینده مردم تفرش آشتیان و فراهان در خانه ملت گفت: سهام عدالت بین ۴۶ میلیون نفر در کشور توزیع شد و تاکنون نتوانسته نقش خود را در اقتصاد نشان دهد و آینده این سهام روشن نیست.
حسینی در خصوص ماجرای قیمت کاغذ و سهمیه مطبوعات استان بیان کرد: در شرایط کنونی کشور کاغذ از قیمت بالایی برخوردار است علت آن معیوب بودن چرخه توزیع در کشور است. وی تاکید کرد: سهم کاغذ استان را که به دلیل نیامدن وزیر ارشاد به استان کمتر مورد توجه قرار گرفته است، حتما این مساله را پیگیری می کنیم.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme
Designed & Developed by: Sepanta Group Team.