خانه » جدیدترین » حسن آصفری در گفتگو با وقایع استان: /همان شیوه ام را ادامه می دهم

حسن آصفری در گفتگو با وقایع استان: /همان شیوه ام را ادامه می دهم

شنبه ۴ اردیبهشت ۹۵    شماره۳۳۳

هرچه به ۱۰ اردیبهشت‌ماه ۹۵، زمان برگزاری دور دوم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی نزدیک‌تر می‌شویم، شاهد فعالیت بیشتر احزاب و سیاسیون هستیم. در حوزه انتخابیه اراک ، شازند و ساوه هم همچون ۵۵ حوزه انتخابیه در کشور رقابت برای تصاحب صندلی بهارستان به راند دوم کشیده شد که فعالیت‌های انتخاباتی هر روز افزایش یافته و شاهد جلسات متعدد انتخاباتی در روستاها هستیم.
به گزارش وقایع استان، آنچه که از ستادهای تبلیغاتی ۲ کاندیدای راه یافته از این سه شهرستان به دور دوم خبر می‌رسد حکایت از آن است که هر دو کاندیدا در تلاشند تا با حضور بیشتر در بین مردم شهرستان بتوانند اکثریت آرای این حوزه را از آن خود کنند.
آنچه در فضای سیاسی در اراک مشاهد می‌شود رقابت دوقطبی بین اصول‌گرایان که کاندیدای آنها حسن آصفری و اصلاح‌طلبان و حامیان دولت که کاندیدای آنها سید مهدی مقدسی است، مشاهده می‌شود. حال باید دید که در رقابت دوقطبی کدام جریان سیاسی برنده خواهد شد و کاندیدای خود را راهی بهارستان خواهد کرد.
همچنین در شهرستان شازند بین کاندیدای اصلاح طلبان علی ابراهیمی و صاحب علی غفاری از اصولگرایان نیز رقابت وجود دارد. اصلاح‌طلبان و اصول‌گرایان شهرستان درصدد هستند تا با دعوت از شخصیت‌های شاخص طیف خود در استان و کشور از همه توان برای رقابت استفاده کنند.
هر دو کاندیدا همچنین در تلاشند تا بتوانند کاندیداهایی که موفق به حضور در دور دوم نشده‌ است را همراه خود ساخته تا علاوه بر ایجاد جو روانی، تعداد حامیان خود را افزایش دهند. در حوزه انتخابیه در شهرستانهای ساوه و زرندیه خانم شهلا میرگلوبیات از طیف اصولگرا و آقای محمدرضا منصوری کاندیدای مستقل در انتخابات دور دوم شرکت دارند.
در حال حاضر انتخابات؛ نقل مجالس است وکاندیداها باید بیشتر از هر چیزی به تبیین برنامه‌هایشان بپردازند. هرچه به انتخابات نزدیک می‌شویم تخریب‌ها شدت می‌گیرد و این مهم مردم را در شناسایی کاندیدای اصلح دچار مشکل خواهد کرد.
حال و هوای شهر گویای نزدیکی به انتخابات نیست و سکوت بر شهر حاکم است و این در حالیست که در فضای مجازی فعالیت‌ها گسترده‌تر انجام می‌شود. فعالیت‌های مجازی در تشخیص کاندیدای اصلح مؤثر واقع شده است. ما که در بیشتر گروه‌ها و کانال‌های تلگرامی حضور داریم، با توجه به اینکه تخریب‌های نامناسبی علیه کاندیدا صورت می‌گیرد، اعلام ناراحتی می‌کند.
حامیان کاندیداها در فضای مجازی فعالیت کثیر دارند و این در حالیست که فضای میدانی شهر در سکوت بسر می‌برد. جلسات انجام شده توسط کاندیداها مناسب بوده، اما این در حالیست که این جلسات غالباً برای مردان برگزار می‌شود و کاندیداها برنامه‌های ضعیف‌تری برای بانوان دارند. رعایت اخلاق در انتخابات گویای کارایی کاندیداها بوده است؛ بنابراین کاندیداها باید برای تکریم یکدیگر قدم بردارند تا تخریب یکدیگر!
اکثر شهروندان می گویندبا تأکید بر اینکه به شخصی رأی خواهیم داد که کارآمد باشد و به گروه با شخص خاصی متصل نباشد، فضای مجازی باید کنترل شود تا علیه هیچ کاندیدایی، تخریب صورت نگیرد.
***
اقای آصفری نیز در مورد سیستم کاری خود در صورت پیروزی و در خصوص رویه خود نسبت به گذشته در مجلس گفت : یقینا همین شیوه کنونی را ادامه خواهم داد و سعی خواهم کرد که در راستای منافع ملی ، نظام و مصالح کشور در این دوره نیز چون گذشته و با نگاه به آینده و با تغییرات لازم و سازنده در مجلس کار کنم .
ایشان در پاسخ به این سوال که چرا نمایندگان استان در گذشته در برابر مشکلات ملموس استان مانند بیکاری با وجود صنایع فراوان و آلودگی بیش از حد هوا سکوت کرده اند متذکر شد که نسبت به عملکرد سایر نمایندگان کاری ندارد اما ایشان جز اولین نمایندگان پیگیر استان در خصوص حل مشکل آلودگی هوا بوده اند و از مهمترین کارهای ایشان در این زمینه گاز سوز کردن نیروگاه شازند و جلوگیری از استفاده از سوخت مازوت بوده است و گرفتن سهم آلایندگی برای استان در زمینه مقابله با آلودگی هوا در استان بوده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: در زمینه بیکاری نیز امروزه یکی از سوالات مهم ما در مجلس این است که چرا استان مرکزی با دارا بودن کارخانجات توانمندی همچون واگن‌پارس که قدرت تولید واگن‌های مختلف، باری، مسافری و حمل سوخت را داراست چرا باید باکشورهای دیگری نظیر روسیه، چین و ژاپن قرارداد واردات داشته باشیم و در ارتباط با کارخانه دیگری نظیر هپکو نیاز است به تولید کننده‌های داخلی و توانایی آن‌ها توجه کرد.بنابراین همین بها ندادن به توانایی تولیدکنندگان داخلی یکی از مهترین دلایل رشد بیکاری بوده است.
وی عنوان کرد: جلوگیری از خام‌فروشی از دیگر محورها و شاخص‌های تحقق اقتصاد مقاومتی است که با توجه به آن می‌توان مواد خام را در اختیار تولید کننده داخل قرار داده و نگاه جدی‌تری به بحث تولید و تولید کننده داخلی و بومی داشت و این به معنای کامل خود، تعبیر صحیح و کارآمد مباحث مربوط به اقتصاد مقاومتی است.
نماینده مردم اراک٬ خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه مجلس به موضوع مهم اقتصاد مقاومتی گفت: یکی از موضوعات مهم و موردتوجه مجلس و دولت توجه به مبحث مهم اقتصاد مقاومتی است که می‌توان آن را به عنوان نسخه‌ای شفا بخش معرفی کرده و مسائلی نظیر بیکاری، تورم، گرانی را با پرداختن به محورهای اقتصاد مقاومتی برطرف کرد. بحث حمایت از تولیدکننده داخلی موضوعی است که می‌تواند بسترهای اصلی و مهم دستیابی به اقتصاد مقاومتی و تحقق آن را ممکن ساخته و رونق بخش‌های مختلف اقتصادی را ایجاد کند.
وی در پاسخ این سوال که دستاورد یک دوره نمایندگی شما برای استان چه بوده است خاطر نشان کرد :
گاز سوز کردن نیروگاه شازند و جلوگیری از استفاده ی بی رویه از سوخت مازوت، گرفتن سهم آلایندگی از نیروگاه ، پتروشیمی و پالایشگاه جهت شهرداری اراک برای انجام پروژه های عمرانی ، تامین اعتبار برای بیمارستان ۳۲۰ تخت خوابی ولیعصر ، تامین امکانات و تجهیزات پزشکی جهت بیمارستان های اراک به ویژه گرفتن دستگاه ام ار ای ، گازرسانی به ۶۳ روستای شهرستان های اراک، خنداب و کمیجان به طوری که امروزه حتی یک روستای بدون گاز در این شهرستانها وجود ندارد ، گرفتن بودجه برای استاندار نمودن فرودگاه اراک از طول باند و عرض باند و همچنین گرفتن اعتبار برای چراغ های لایتینگ به منظور انجام پرواز هواپیماهای بوئینگ و غول پیکر ، شروع پروژه راه فرعی خنداب که مسیر خنداب را ۳۳ کیلومتر به اراک نزدیک میکند از مسیر خارپهلو به مهر آباد ، گرفتن اعتبار برای پروژه راه سازی وفس آقچه قلعه، پیگیری و گرفتن اعتبار برای راه آهن اراک قم به منظور انجام استفاده قطارهای سریع السیر، پیگیری و گرفتن اعتبار برای راه آهن اراک قم به منظور انجام استفاده قطارهای سریع السیر، برگزاری جلسه با وزرا و مسئولین برای پیگیری مطالبات مردم استان در حوزه بهداشت، درمان و …، طرح سوال از وزرای اقتصاد، کشور ، بهداشت و درمان و نیرو به منظور پی گیری مطالبات مردم، تامین اعتبار برای بیمارستان خنداب.
وی در خصوص اینکه در صورت رفتن به مجلس برنامه هایش به چه طرحی ادامه پیدا خواهد کرد گفت :امروزه استان مرکزی مشکلات جدی را دارد با توجه جلساتی که با وزرا داشته ایم و رایزنی های انجام گرفته با توجه به اینکه تا کنون دولت سهم واقعی را برای اعتبارات در اختیار استان ما قرار نداده . با توجه به درآمد خوبی که استان دارد پیگیری این هستیم که ما به حقوق حقه مردم برسیم . وهمچنین تلاش برای جذب سرمایه گذاری برای توسعه استان و اشتغال پایدار و تامین امنیت شغلی کارگران وهمچنین پیگری مطالبات فرهنگیان وطرح سوال از وزیر آموزش و پرورش برای گرفتن حقوق عقب افتاده معلمان و طرح تحقیق و تفحص برای صندق ذخیره فرهنگیان ، طرح تحقیق و تفحص برای شرکت شمسا برای کمک به زائران عتبات عالیات از جمله برنامه های من در این دوره خواهد بود.
وی درباره برجام نیز گفت :برجام تاکنون هیچ چیزی را عوض نکرده است و فقط بر روی کاغذ یک سری حرف ها زده شده است . ما امیدوار هستیم که طرفین غربی سر عقل بیایند و به تعهدات خود عمل کنند و آنها را را عملیاتی کند زیرا امروز جمهوری اسلامی به تعهدات خود عمل کرده و آنها را عملیاتی کرده است ولی ما در کنار بحث توافق و گرفتن حق مسلم خود از آمریکا برای گرفتن پول های بلوکه شده و برای فروش نفت در برابر آمریکا و غرب به هیچ وجه کوتاه نخواهیم آمد و این کارهای را از طریق پارلمان های خارجی و دستگاه دیپلماسی به طور جدی پیگیری خواهیم کرد و البته در کنار آنها باید به طور جدی به فکر اقتصاد مقاومتی هم فکر کنیم وی افزود ما چه به برجام امیدوار باشیم و چه نباشیم دولت یک سری تعهدات از طرف غربی گرفته است و باید به آنها جامع عمل بپوشاند و مجلس نیز در این زمینه تمام همکاری خود را خواهد کرد تا بتوانیم تمامی حقوق خود را از طرف غربی بگیریم .

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme
Designed & Developed by: Sepanta Group Team.