خانه » اخبار » ۱۷۷هزار تن گندم در استان مرکزی خریداری شده است

۱۷۷هزار تن گندم در استان مرکزی خریداری شده است

دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۸  شماره ۱۱۲۳

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی:

۱۷۷هزار تن گندم در استان مرکزی خریداری شده است

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی با بیان اینکه تاکنون ۱۷۷ هزار تن گندم از کشاورزان استان مرکزی خریداری و در سیلوها ذخیره‌سازی شده است، گفت: خرید تضمینی گندم از بزرگترین وظایف این شرکت است که امسال در استان مرکزی ۳۴ مرکز خرید این وظیفه را انجام می دهند.
جواد حسنی در جمع خبرنگاران افزود: تمام مراکز موجود، گندم را برای دولت خریداری می‌کنند و بخش خصوصی و شرکت‌های تعاونی روستایی به عنوان مباشر مراکز ذخیره‌سازی غله انجام وظیفه می‌کنند.
وی ادامه داد: آنچه مسلم است در استان مرکزی بین ۳۰۰ تا ۴۰۰هزار تن گندم مازاد برنیاز از کشاورزان خریداری می شود که مازاد بر نیاز آن به استان های دیگر صادر می شود، ضمن اینکه بین یک هفته تا ۱۲ روز دولت پول گندم خریداری شده از کشاورزان را به حسابشان واریز خواهد کرد.
وی با بیان اینکه قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم مازاد بر نیاز کشاورزان ۱۷ هزار ریال تعیین شده است و تمام گندم‌ها با هر شرایطی خریداری می‌شود، گفت: استان مرکزی رتبه خوبی در زمینه بهبود کیفیت گندم دارد، بطوری که سن‌زدگی گندم امسال به حدود یک درصد رسیده است، این در حالی است که این استان در زمینه تولید گندم رتبه دهم کشور را دارد و با وجود تولید این محصول، از جمله استان‌های مصرف‌کننده نیز محسوب می‌شود، ضمن اینکه امسال ۲۰درصد افزایش خرید را نسبت به مشابه قبل داشتیم.
حسنی افزود: طی سال‌های گذشته به دلیل محدودیت ذخیره مکانیزه گندم حدود ۴۰ هزار تن گندم ذخیره‌سازی می‌شد و امروز به کمک بخش خصوصی ذخیره‌سازی‌ها به ۷۰۰ هزار تن با پراکنش خوب در استان رسیده است.
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان، ادامه داد: علاوه بر خرید تضمینی گندم دانه های روغنی مثل کلزا و آفتاب گردان هم خــریداری می شود، ضمن اینکه نقطه کیفی تولید گندم در استان مرکزی منطقه ساوه است.
وی در ادامه اظهار داشت: با تصویب شورای تامین و برنامه‌ریزی انجام شده برای اولین بار در کشور سند نان تدوین شده که بر اساس این سند دستگاه‌ های عضو ملزم هستند به وظایف خود در راستای آموزش و فرهنگ ‌سازی بپردازند تا شاهد عملکرد بهتری در استان در راستای تولید کیفی‌تر آرد و نان باشیم.
حسنی افزود: این سند با انجام هزار و ۲۰۰ ساعت کار کارشناسی در استان تهیه و تصویب شده است و بر اساس این سند مقرر شد که در مدت پنج سال کیفیت تولید نان و گندم در شرایط مطلوب قرار گیرد.
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی یادآور شد: تامین، جذب و توزیع برخی کالاهای اساسی در راستای تنطیم بازار و در شرایط و زمان‌های خاص مثل ماه مبارک رمضان و ماه محرم از دیگر وظایف این اداره کل است، ضمن اینکه ۱۰ هزار تن برنج در دو سال اخیر و ۵ هزار تن شکر در سال جاری برای تنظیم بازار توزیع و عرضه شده است.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme
Designed & Developed by: Sepanta Group Team.